Steun ons

Ieder jaar krijgen wij 500 asieldieren in onze opvang. Deze dieren vangen wij op in warme en rustige (prikkelarme) verblijven. Soms hebben deze dieren speciale verzorging nodig of zijn ze ernstig ziek. Meer dan 50 vrijwilligers staan alle dagen klaar en verzorgen onze dieren, maken de hokken schoon, geven voer en laten de dieren weer wennen aan een normaal leven. Pas als de dieren helemaal de oude zijn, gaan we een nieuw huis voor ze zoeken.

Uw donatie helpt ons
Om al deze dieren de hulp te geven die zij nodig hebben, is uw steun hard nodig. Met uw steun krijgen dieren sneller een nieuw huis. Promotie en bemiddeling kost veel tijd en geld. We gebruiken uw donatie om dieren in de spotlight te zetten en bij een groot publiek onder de aandacht te brengen. Wij doen dit via onze website, Facebook en diverse acties zoals onze jaarlijkse open dag.

Ook sparen wij geld om hele zieke dieren een betere kans te geven. Jaarlijks maken wij veel kosten bij de dierenarts. Met uw steun hebben we een beter spaarpotje voor hele zieke dieren.

Kortom uw geld besteden wij bij ons dierenopvangcentrum goed en is heel hard nodig. Elk dier verdient een goede opvang, gezond leven en snel een nieuwe baas. Steun ons! De dieren, onze vrijwilligers en het dierenopvangcentrum zijn u heel dankbaar!

Een dierenverblijf steunen kan ook
Onze dierenverblijven onderhouden en vernieuwen we regelmatig. We vervangen speeltjes en dekens die kapot zijn. Versleten krabpalen knappen we op, aangeknaagde konijnenhokken worden vervangen, enz.

Iedereen kan een verblijf steunen. Bent u particulier en wilt u doneren voor één van de kamers, geef dit dan specifiek aan bij uw donatie. Wij zorgen dat uw wens wordt vervuld.

Als bedrijf kunt u ook een dierenverblijf sponsoren. Uw bedrijfsnaam met logo komt met een bordje op de deur van de kamer te hangen. Uw donatie besteden we aan het vernieuwen, opknappen en onderhouden van de verblijven.

Ja, ik steun het werk van Stichting Dierenopvang Hengelo en wil doneren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak