Sponsor een verblijf

Voor onze dieren is een rustig en ontspannen dierenverblijf heel belangrijk. Zieke dieren genezen snellen en alle dieren komen tot rust als ze een goed verzorgde kamer hebben. Sociaal contact is hierbij heel belangrijk. Maar ook voldoende ruimte, een binnen en buitenverblijf en voldoende uitdaging die past bij het soort dier. Zo hebben onze honden een rustig nachthok, grote speelweide en hebben de katten voldoende speel-, klim- en krabgelegenheid.

Uw sponsoring is goed besteed

Wij besteden uw donatie aan het aanschaffen van nieuwe speeltjes, krabpalen, dekentjes, speeltoestellen, hondenmanden, hondendekens, konijnenspeeltjes, enz.

Onze dieren zijn altijd ontzettend blij als een nieuw speeltje wordt gegeven, een nieuwe konijnenhokje neergezet wordt, of als een nieuw klimrek in de kattenkamer wordt opgebouwd. Uiteraard kan uw donatie ook worden besteed aan andere zaken, zoals verzorging, medicijnen of zelfs het organiseren van een lesmiddag voor scholieren. Laat het ons weten en wij nemen uw wens in vervulling.

U kunt als bedrijf een dierenverblijf in onze dierenopvang sponsoren vanaf € 250,- per jaar. Onze vrijwilligers en het dierenopvangcentrum zullen u heel dankbaar zijn!

Ja, ik steun het werk van Dierenopvang Hengelo en wil eenmalig doneren

  • Max. bestandsgrootte: 64 MB.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak