Katten huiskamer

De katten huiskamer gaat in het najaar 2020 open.
De katten huiskamer wordt op dit moment gebouwd. Vanaf het najaar bent u van harte welkom om katten te knuffelen. Wilt u kijken hoe de kamer vordert, houdt dan onze nieuwsberichten in de gaten. Wilt u ons steunen, ga dan naar onze pagina: steun ons en doneer een bedrag aan onze katten huiskamer. Uw donatie wordt heel erg gewaardeerd en goed besteed.

Dit kunt u verwachten:
Soms hebben katten veel medicijnen nodig of speciale verzorging. Katten die moeilijk te plaatsen zijn nemen wij op in onze katten huiskamer en krijgen daar hun  “forever home”. Er is een huiselijke sfeer en een ruime buitenren. De katten huiskamer is toegankelijk voor iedereen die wil knuffelen of gewoon gezellig wil bijkletsen met andere kattenliefhebbers. Onze katten huiskamer kunt u alle seizoenen van het jaar op afspraak bezoeken.

We vechten tegen eenzaamheid met K4
Koffie, Koek en Katten Knuffelen: dat is K4 en waar onze katten huiskamer voor staat. Katten hebben behoefte aan aandacht. Deze aandacht krijgen ze graag van u. Bent u alleen, had u een huisdier en mist u het knuffelen en aaien van katten, kom dan naar onze katten huiskamer. Daar zitten veel katten met smart te wachten op uw aandacht en liefde. De kamer is ingericht als huiskamer met een paar gezellige banken, eettafels en stoelen. Er is een keuken met koffie, thee en uiteraard wat lekkers bij de koffie. Praat gezellig met andere kattenliefhebbers en vertel verhalen over uw vroegere huisdieren.

Rolstoel vriendelijk
Onze katten huiskamer is rolstoel vriendelijk. De ruimte is gelijkvloers en de deuren zijn rolstoel toegankelijk. Ook hebben wij een invalidentoilet. Zit u in een rolstoel, ook dan bent u van harte welkom als u van dieren houdt en graag met onze katten knuffelt.

Met zijn allen op bezoek
Zorginstellingen die met meerdere bezoekers gelijktijdig willen komen kunnen (eventueel buiten de openingstijden) een bezoek reserveren. Wij zorgen dat er voldoende koffie, thee en versnaperingen zijn.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten