Ervaringen van onze vrijwilligers

Francisca

 

Ik ben Francisca, 33 jaar en ben sinds enkele jaren werkzaam bij Dierenopvangcentrum (Doh) Hengelo. Als echt kattenmens werk ik voornamelijk op de kattenafdeling met soms een uitstap naar de konijnen- en cavia afdeling.

In 2018 ben ik begonnen op de woensdagmorgen en dit beviel mij zo goed dat ik vrij snel ook de middag erbij ben gaan werken. 

Toen ik bij het dierenopvang begon bestonden mijn werkzaamheden uit het verzorgen van de katten en hun verblijven. Dit betekent ’s morgens samen met de rest van het team druk aan de poets om alle verblijven weer spik en span te krijgen en de dieren van nieuw eten en drinken voorzien. ’s Middags is er tijd om aandacht aan de dieren te besteden en soms nog andere klusjes te doen zoals de was, de vaat of andere hand-en-span diensten in en om het asiel.

Sinds 2020 ben ik nu ook op vrijdag in het dierenopvang aan het werk en mag ik ondertussen ook nieuwe mensen inwerken en dit vind ik heel leuk om te doen. In ons team is iedereen welkom en is er een hele leuke sfeer. We hebben een hele diverse groep met mensen en er is voor iedereen wel een plekje.

Sinds kort werk ik ook achter de balie, daar beantwoord ik telefoontjes, doe ik wat administratieve taken en help ik klanten. Wat ik het allerleukste vind aan werken in het Dierenopvang is het contact met de dieren en de leuke collega’s.

Ik ga elke dag met veel plezier naar mijn werk en ik haal veel voldoening uit mijn werk.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak