Home > Nieuws > Update Hendrikje en Guus (Nosie)

Update Hendrikje en Guus (Nosie)

19 januari 2024

Beste team van de dierenopvang,

Graag delen we een update over onze lieve katten Guus en Hendrikje, die we op 13 december 2023 bij jullie hebben opgehaald.

Vanaf het moment dat ze bij ons thuis kwamen, liet Hendrikje direct zijn energieke kant zien, terwijl Guus voorzichtig de situatie bekeek. Beiden hadden vanaf dag één een goede eetlust. Echter, na een paar dagen begon Hendrikje minder te eten en moest hij regelmatig overgeven. We ontdekten dat hij een lintworm had. Na een dag niet eten, brachten we hem naar de dierenarts. Gelukkig hielp de medicatie snel en begon hij meteen te eten zodra hij thuis kwam. Hij is nu weer helemaal op gewicht.

Guus en Hendrikje zijn onafscheidelijk en spelen vaak samen, waarbij ze door de kamer racen in een vrolijk spel. Onze kinderen zijn ook dol op de katten en geven ze veel liefde en aandacht. Het lijkt wederzijds, want de katten zoeken de kinderen regelmatig op voor gezelligheid.

Al met al hebben Guus en Hendrikje het erg naar hun zin in hun nieuwe thuis. Bijgevoegd vinden jullie wat foto’s voor een sfeerimpressie van hun nieuwe leven bij ons.

Bedankt dat jullie deze twee geweldige katten aan ons gezin hebben toevertrouwd!

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak