Je dag zinvol besteden bij Dierenopvang Hengelo. Lijkt je dat wat?

Vrijwilligerswerk vanuit je Persoonsgebonden Budget (pgb)

Katten knuffelen, honden uitlaten of kleindieren verzorgen? Bij Dierenopvang Hengelo kan het allemaal. Wij bieden deelnemers een mooie plek om samen met anderen dieren te verzorgen en ervoor te zorgen dat de dieren te eten krijgen en in een schone ruimte wonen en spelen. Je kunt al deelnemen vanaf een halve dag per week.

Iedereen met een persoongebonden budget (pgb) die zijn dag graag zinvol wil besteden met dieren en redelijk zelfstandig kan werken, kan terecht bij Dierenopvang Hengelo. Wij bieden mensen een werkplek die net niet in staat zijn om geheel zelfstandig activiteiten te ondernemen en daardoor beperkte sociale contacten hebben. Je inzet bij Dierenopvang Hengelo is een zinvolle invulling van de dag. Zo krijgen deelnemers meer structuur in hun dagelijks leven. Ze worden op passende wijze ingewerkt en kunnen daarna redelijk zelfstandig aan de slag, waardoor ze zich prima kunnen ontwikkelen. Dankzij hun inzet zijn deelnemers betrokken bij de samenleving.

Ons aanbod is ook een uitkomst voor mantelzorgers. Zij worden dankzij ons ontlast, waardoor mensen met een behoefte aan ondersteuning langer thuis kunnen blijven wonen.

De activiteiten bevorderen de sociale interactie dankzij contacten met andere vrijwilligers en dierenverzorgers, stimuleren vaardigheden, waaronder een gevoel van verantwoordelijkheid en taakbesef, en dragen bij aan het welzijn en de ontwikkeling van de deelnemers. Je inzet bij Dierenopvang Hengelo vindt plaats in een veilige en stimulerende omgeving waarin persoonlijke groei, sociale interactie en het uitbreiden van vaardigheden centraal staan.

Neem bij interesse of voor meer informatie contact op met onze assistent-beheerder Manuela – Contactpersoon bij Dierenopvang Hengelo:

Telefoon: 074 – 2504046
Of schrijf naar Manuela: info@dierenopvanghengelo.nl
Met als onderwerp: “Pgb – Geïnteresseerd in dieren”

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak