Roos

RasEuropese Korthaar
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd1 tot 3 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Roos.

Ik ben een lieve en rustige kat van pas 2 jaar oud. Ik ben in de opvang gekomen omdat ik erg graag naar buiten wou en dit in mijn vorige huis niet mogelijk was. Ik ben erg avontuurlijk en vind het buiten zo fijn, dat ik echt ga struinen. Ik ben nu op zoek naar een huis waar dit mogelijk is!

In de opvang merken mijn verzorgers ook dat ik het erg fijn vind buiten. Ik zit namelijk heel vaak buiten. Als mijn verzorgers mij opzoeken voor een kriebel, vind ik dit ook fijn! Ik ga dan kopjes geven en ronddraaien zodat ze elk plekje kunnen aaien. Het is daarom  belangrijk dat mijn nieuwe baasje het ook leuk vind om mij te kriebelen, dit heb ik echt wel nodig!

Eventueel zou ik kunnen samen leven met een andere kat. Ik vind andere katten namelijk erg leuk, maar ben daarin wel onderdanig. Jonge kinderen (die achter mij aan gaan) vind ik een beetje te spannend, oudere kinderen die weten hoe ze met mij om moeten gaan kan ik waarschijnlijk wel mee samen leven. Omdat ik soms wel een beetje onzeker ben, moet het in mijn nieuwe huis niet te druk zijn.

Heb jij een fijn mandje over waarin ik mag uitrusten nadat ik buiten op avontuur ben gegaan? En kan je goed knuffelen? Dan kom ik graag bij jou wonen! Maak, bij voorkeur via de mail, een afspraak met mijn verzorgers voor een kennismaking.

 

 

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
1 tot 3 jaar
Ras
Europese Korthaar
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja, vanaf 10 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Ja
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
16/07/2020
Dossiernummer
9830

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten