Hoi, wij zijn Emma (zwart) en Spoetnik (zwart-wit)

Wij zijn twee wat schuwe poezen die hier al een hele tijd in de opvang zitten, maar we willen nu graag met z’n tweeën naar een eigen huisje! In het begin lieten we ons bijna niet zien, maar als onze verzorgers nu de kamer binnen komen, blijven we rustig op onze plek zitten. Als het rustig is komen we zelfs al even bij onze verzorgers kijken en met een snoepje zijn ze al helemaal interessant! Aaien gaat ons echter een stap te ver. Onze verzorgers weten niet of dat in de toekomst zal veranderen en dus willen we graag een huisje waar mensen ons de tijd en ruimte geven.

We vinden elkaar wel heel erg leuk! We slapen en spelen veel samen. Als ons toekomstige huisje nog meer katten heeft, is dat oké. Honden en kinderen zijn wij niet gewend en zullen ook geen match zijn. Wij willen ook graag naar buiten kunnen.

Heeft u interesse in ons en wilt u kennis maken? Kom dan langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak via de mail, info@dierenopvanghengelo.nl.

Jack en Jill zijn twee vriendelijke ondernemende kittens van ongeveer 13 weken oud.
Beide hebben een iets lastigere start gehad ivm een bange moeder. Ze vinden het daarom beide nog niet zo leuk om opgepakt te worden, maar in het gastgezin zien we hier al verbetering in. Jack, de grote broer komt luid mauwend op je afgerend als hij je ziet om geaaid te worden, zijn zus Jill is iets terughoudender maar als ze ziet dat de kust veilig is, zijn aaitjes best wel prettig.

Wat opvalt in het gastgezin is dat beide kittens zich snel aanpassen aan nieuwe situaties. Nieuwe ruimtes worden direct met enthousiasme ontdekt en ook zijn ze heel snel aan de twee poezen uit het gastgezin gewend.

Jill en Jack verblijven momenteel in een gastgezin met 2 andere katten.
Denkt u een fijn plekje te hebben voor Jack en Jill?! Stuurt u dan een mail met meer informatie over uzelf, uw woonsituatie en telefoonnummer naar info@dierenopvanghengelo.nl en het gastgezin neemt contact met u op.

Hallo, ik ben Sienna. Een leuke, lieve, sociale dame van 2 jaar jong.

Het heeft even geduurd maar ik ben nu klaar voor mijn eigen plekje! Ik ben heel sociaal en vriendelijk, zowel naar mensen als naar andere katten. Ik zoek wel een huis waar een of meerdere kattenmaatjes aanwezig zijn. Verder heb ik niet veel eisen, mijn verzorgers denken dat ik in vele situaties wel zou passen.

In het verleden heb ik een tijdje wat gezondheidsproblemen gehad, vandaar dat ik hier al een tijdje verblijf. Mocht u de details hiervan willen weten mag u het aan mijn personeel vragen 😉

Kunt u mij een fijn thuis bieden? Dan heel graag tot ziens!

Hoi, ik ben Tommie! Een bejaarde lieve man van 16 jaar en ik zou heel graag mijn oude dag slijten in een fijn huisje zonder andere katten. Want die vind ik absoluut niet leuk en hier krijg ik stress van. Mijn baasje is overleden en hierdoor moest ik op deze leeftijd nog naar de opvang.

Oh en mijn schildklier werkt te snel, hiervoor krijg ik 2x per dag een tabletje.

Het zal vast niet makkelijk worden maar ik hoop mijn gouden mandje nog te kunnen vinden! Bij interesse mag u langskomen tijdens de openingstijden of  contact opnemen met mijn verzorgers.

Graag tot ziens!

 

Hoi, ik ben Dude. Op mysterieuze wijze ben  ik hier zelf het terrein op gegaan om te verkennen en toen zagen ze dat ik verzorging nodig had en zodoende ben ik hier opgenomen en verzorgd. Weer teek en vlooi vrij en ik krijg hier goed te eten dus best prima! Wat zoek ik nu? Een huis waar ik ook lekker naar buiten mag en zonder andere katten! Verder heb ik niet veel eisen, ik ben super lief, aanhankelijk en gooi graag mijn charmes in de strijd. Als u hier voor valt kom dan gauw kennismaken tijdens de openingstijden.

 

Hoi, ik ben Kendall

Ik ben hier samen met Naomi in de opvang gekomen omdat ons baasje is overleden.  Echter maken wij best vaak ruzie en daarom leek het onze verzorgers beter om ons apart te plaatsen.

De eerste tijd was ik heel erg gestrest en bang, inmiddels ben ik wat gekalmeerd en wat losgekomen. Aandacht en aaien vind ik inmiddels stiekem ook wel fijn, maar wel voorzichtig en op mijn tempo. Enige ervaring/kennis van katten is dus wel handig! Ik zoek een thuis zonder andere katten en zonder jonge kinderen.

Denkt u mij fijn thuis te kunnen bieden? Neem dan contact op met mijn verzorgers of kom langs tijdens de openingstijden. Graag tot snel!

Hey daar, ik ben Teddy! Een lieve aanhankelijke kater van drie jaar jong. De reden dat ik hier ben gekomen is omdat mijn baasje is overleden.
Nu ben ik dus op zoek naar een nieuw huisje voor mezelf, zonder andere katten want die vind ik niet zo leuk. Verder verwachten mijn verzorgers dat ik wel in veel situaties pas, als ik maar de mogelijkheid heb om naar buiten te kunnen.

Denkt u mij een fijn thuis te kunnen bieden? Kom dan snel kennis maken met mij tijdens de openingstijden.

 

 

Hoi, ik ben Naomi

Ik ben hier in de opvang gekomen omdat mijn baasje is overleden. De eerste tijd was ik heel erg gestrest en bang, inmiddels ben ik wat gekalmeerd en wat losgekomen. Aandacht en aaien vind ik inmiddels stiekem ook wel fijn, maar soms kan ik nog wel uithalen. Enige ervaring/kennis van katten is dus wel handig! Ik zoek een thuis zonder andere katten en zonder jonge kinderen.

Denkt u mij fijn thuis te kunnen bieden? Neem dan contact op met mijn verzorgers of kom langs tijdens de openingstijden. Graag tot snel!

Hoi, ik ben Boris!

Ik ben een makkelijke en lieve kater van 4,5 jaar oud. Ik kom nog niet meteen op mensen afrennen, maar als ik benaderd wordt, word ik graag geknuffeld. Ik zit hier met heel veel andere katten en dat vind ik prima, maar ik hoef niet per sé met een ander soortgenootje geplaatst te worden. In mijn toekomstige huisje ga ik wel graag naar buiten.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Kom dan langs tijdens de openingstijden of maak een afspraak via de mail, info@dierenopvanghengelo.nl.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten