Gizmo is een mooi cypers katje. Hij is een hele leuke kitten en zeer sociaal.
Gina is iets rood op haar kopje. Gina heeft last van haar oogjes gehad en door de behandeling is ze nu wat schuw naar mensen toe. Maar Gina heeft alles in zich om de perfecte huisgenoot te worden voor mensen die haar wat tijd gunnen om te wennen.

Gizmo en Gina blijven graag samen en zullen dus niet afzonderlijk van elkaar geplaatst worden.

Gomez is wit met cypers. Hij is lekker ondeugend en hij houdt van eten. Ook is hij erg nieuwsgierig.
Gemma is een erg sociaal zwart schildpad poesje. Ze houdt erg van knuffelen en ze i erg gezellig. Ze loopt graag achter je aan.

Gomez en Gemma blijven graag samen en zullen dus niet afzonderlijk van elkaar geplaatst worden.

Graag stellen we u voor aan de knappe Nala en Mickey! 2 prachtige vrouwtjes van ongeveer 9 a 10 weekjes oud.
Nala en Mickey zijn hele lieve poesjes die eerst een beetje de kat uit de boom keken. Echter nu ze hun plekje hier in het gastgezin hebben gevonden, komen ze regelmatig een aai halen.
Ze zijn allebei heel sociaal en speels, ze vinden het heerlijk om met een muisje, balletje of met elkaar te spelen. Ze kunnen zich daar uren mee vermaken, waarna ze samen uitgeput in hun dekentje kruipen.
Nala en Mickey kunnen ook heel goed met de andere kittens in het gezin, samen maken ze er een dolle boel van.
Kinderen vinden ze ook leuk maar ze moeten wel eerst even wennen aan nieuwe gezichten. We denken dat ze prima bij kinderen geplaatst kunnen worden. Wij spelen/slapen altijd samen ook met onze andere broertjes en zusjes maar die gaan al naar een heel fijn huisje toe.
We blijven graag samen en zullen dus niet afzonderlijk van elkaar geplaatst willen worden.

Ben jij ons forever Home?🐾🐾

Hoi wij zijn Wolly(langharig) en Minie(kortharig),

Wij zijn super sociale en vriendelijke kittens. Ik ben samen met mijn zusje Minie opgegroeid in een pleeggezin. Omdat wij vanaf onze geboorte al in een pleeggezin zaten zijn wij mensen heel erg gewend. We zitten nu in de opvang en zodra onze verzorgers binnen komen springen we in de hekken van enthousiasme. We zijn honden en andere volwassen kastten gewend. Omdat we samen zijn opgegroeid zijn we ook heel erg aan elkaar gehecht, hierdoor worden we als koppeltje geplaatst.

Voor mij(Wolly) zijn er extra kosten, omdat ik een kruising Maine Coon ben. Hierdoor ben ik wel extra knap!!

Heeft u interesse in 1 van ons of allebei? Bel dan naar de opvang om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Hoi ik ben Daisy, ik ben al een kitten van een paar uurtjes oud binnen gebracht. Ik ben een dame die lekker pittig en oh zo lief kan zijn. Een aanhankelijk schoot zittertje. Ik ben opgegroeid in een pleeggezin samen met andere kittens. In het pleeggezin heb ik ook geleerd hoe om te gaan met honden en andere volwassen katten. Dit is dan ook zeker geen probleem voor mij. Ik kan heel goed samen met mijn zusje, het zou leuk zijn als we samen een huisje kunnen vinden maar dit is geen must.(gereserveerd)

Hoi ik ben Lucy, ik kwam veel later in het pleeggezin en moest daarom nog het vertrouwen vinden in mensen. Met rustige bewegingen en het op mijn tempo te laten doen word ik net zo trouw en lief als mijn zusje. Hier heb ik zeker wel de tijd voor nodig, dus hou hier rekening mee als u interesse in mij heeft. In het pleeggezin heb ik ook geleerd hoe om te gaan met honden en andere volwassen katten. Dit is dan ook zeker geen probleem voor mij. Ik kan heel goed samen met mijn zusje, het zou leuk zijn als we samen een huisje kunnen vinden maar dit is geen must. Omdat ik snelle en onverwachte bewegingen nog wel eng vind wordt ik niet bij te kleinen kinderen geplaatst.

Heeft u interesse in ons? Bel dan naar de opvang om een afspraak te maken voor een kennismaking.

Hoi wij zijn Robin en Maxi,

Samen met onze broertjes(Bobby en Mini) en onze moeder zijn wij in de opvang gekomen. Wij zitten nu een tijdje in de opvang en zijn op zoek naar ons forever home. Wij zijn beide niet de sociaalste kittens, maar onze verzorgers merken al wel degelijk verbetering met toen we binnen kwamen. Ik(Maxi) ben gek op spelen! Vooral als onze verzorgers een stokje met touw tevoorschijn halen word ik helemaal enthousiast. Deze spring ik als een gek achteraan.

Ik(Robin) bekijk alles eerst liever even van een afstandje. Spelen vind ik ook zeker wel leuk, maar ik lig net zo lief te luieren in één van de krabpalen. Wij zoeken ook echt mensen die ons de tijd geven om de boel te verkennen en los te komen. Dit zal niet in de eerste paar dagen gelijk lukken, maar met tijd en geduld kunnen wij hele leuke gezelschap kittens worden!

Onze losbandigheid kan komen omdat wij kruising Bengaal zijn. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die een beetje verstand hebben van dit ras.

Omdat wij een kruising Bengaal zijn, zijn er voor ons andere kosten dan normaal.

Wilt u meer over ons weten of kennis komen maken? Maak dan een afspraak via de telefoon.

Hoi wij zijn Bobby en Mini,

Samen met onze broertjes(Robin en Maxi) en mama zijn wij hier in de opvang gekomen. Wij zitten nu een tijdje in de opvang en zijn op zoek naar ons forever home. Ik(Bobby) begin langzamer hand steeds socialer te worden naar mijn verzorgers. Ik vind het nu zelfs leuk om geaaid te worden, mijn broertje Mini heeft hier nog wel wat meer moeite mee. Die vind onze verzorgers nog wel eng.

Ik(Mini) ben op zoek naar mensen die mij echt de tijd geven om los te komen. Mijn vertrouwen zal je niet binnen een paar dagen gewonnen hebben. Spelen met een speeltje aan een touwtje helpt hier wel bij. Wij zijn beide dan ook best actief hierin, dit kan ook komen omdat er bij ons gedeeltelijk Bengaal in zit. We hebben namelijk best veel energie die we kwijt moeten, de waterbak moet er dan ook vaak aan geloven deze ligt dan op de kop zodra de verzorgers er weer nieuw water in hebben gedaan.

Omdat wij een kruising Bengaal zijn, zijn er voor ons andere kosten dan normaal.

Wilt u meer over ons weten of kennis komen maken? Maak dan een afspraak via de telefoon.

Hoi, ik ben Balou! Een actieve speelse kater van 8 jaar jong. Ik zoek een huis zonder (jonge) kinderen en zonder andere katten (eventueel bij 1 andere kat zou kunnen als die zich niet op de kop laat zitten). Belangrijk is dat mijn toekomstige baasje ervaring en kennis heeft van kattengedrag! Bij mijn vorige huisje had ik alleen een dakterras tot mijn beschikking maar dit is niet voldoende voor mij.  Mijn verzorgers verwachten dat ik echt naar buiten moet kunnen, de hort op, ook om mijn energie kwijt te kunnen. Denkt u mij een passend huis te kunnen bieden? Maak dan een afspraak voor een kennismaking.

Heel graag tot ziens

Liefs Balou

Hoi wij zijn Shirla en Lulu,

Wij zijn apart van elkaar in de opvang gekomen, maar zijn hier zo erg naar elkaar toe getrokken dat we samen op zoek zijn naar een huisje. Ik(Shirla) ben in de opvang gekomen met 3 kittens. Nadat ik gesteriliseerd was is Lulu bij mij in het hok gezet omdat zij alleen was. Mijn eigen kittens waren een stuk zelfstandiger dan Lulu dus die zitten nu met de rest van de kittens in een aparte kamer. Knuffelen vind ik heel fijn, Lulu vind dit in eerste instantie nog wat eng. Maar als ze je eenmaal kent vind ze dit wel leuk.

Let op, voor mama Shirla is een hogere prijs. 

Heeft u interesse in ons en wilt u kennis komen maken, bel dan naar de opvang om een afspraak te maken.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten