NAMI…deze stoere , lieve jongen is eind mei bij ons pleeggezin Joke & Leen gekomen.

Nami belandde een tijdje terug in het asiel Terrenito Asos van Marita Rubio in Fortuna, Murcia. Een jonge prachtige red tabby spotted met één heel mooi groen oog. Wat er ooit in Spanje is gebeurd weten we niet. Hij kwam als éénoog in het asiel. In Nederland zagen we dat hij toch wat last had van zijn in Spanje geopereerde oog. Inmiddels is dat door een Nederlandse dierenarts hersteld. Gelukkig zat Nami nergens mee. Hij kreeg een kapje om en dat accepteerde hij zonder enig probleem.

Nami kwam samen met hond Morris bij ons pleeggezin. Nami en Morris waren meteen dikke vrienden die graag samen speelden. Ook met de andere honden in het gastgezin ging het prima. Met de honden voelt hij zich echt ‘one of the guys’. Het was even afwachten hoe hond Morris met de poezen van het gastgezin zou gaan. Dat ging prima, maar het bleek dat kater Nami heeft wel zo zijn voorkeur heeft. Hij houdt van stoere poezen. Met angstigere katten heeft hij niks. …daar mag ie graag achteraan rennen. Hond Morris is inmiddels geadopteerd, zodat Nami het nu zonder zijn grote vriend moet doen…Nami is nu helemaal klaar voor een echte eigen familie.

Nami zou het goed doen in een gezin. Vanwege zijn lieve, makkelijke en knuffelige karakter verwachten zijn pleegouders dat hij ook prima met kinderen zou kunnen samen leven. Nami kan niet samen leven met volwassen katten.

Bij belangstelling willen wij u vragen per mail contact met ons op te nemen. De belangstellende worden dan in contact gebracht met het pleeggezin waar Nami nu verblijft. 

Hoi! Ik ben Fre: een knap rood wit katertje. Ik ben als vondelingetje in de opvang gekomen. Omdat niemand zich voor mij gemeld heeft, mag ik nu op zoek naar een nieuw huis waar ik voor altijd mag blijven!

Ik ben een leuk kitten van ongeveer 3 maand oud. Na een uitgebreide speelpartij kom ik graag gezellig tegen mijn verzorgers aan liggen. Ik vind het heerlijk om dan geaaid te worden! Ik kan het goed vinden met de andere kittens. Daarom zoek ik een huisje waar ik samen met 1 van mijn vriendjes heen mag verhuizen, of een huisje waar al een andere kat woont.

Mag ik bij u komen wonen? Neem dan, bij voorkeur via de mail, contact op met mijn verzorgers.

Hoi! Ik ben Luna!

Ik ben helemaal alleen gevonden in een stukje bos naast een huis toen ik pas 8 weekjes oud was. Inmiddels ben ik ietsjes ouder (3 maand ongeveer) en helemaal klaar voor een nieuw huisje.

Volgens mijn verzorgers ben ik precies zoals een kitten hoort te zijn. Nieuwsgierig, actief en super aanhankelijk! Ik kan het met alle andere kittens goed vinden, speel heel graag (mijn muisje overal mee heen slepen is favoriet) en ben het liefst in de buurt van mijn verzorgers als zij in mijn kamer zijn. Sommige kittens vinden optillen spannend, maar ik ben zo stoer dat ik dat helemaal geen probleem vind, knap he?

Vanwege mijn vriendelijke karakter, denken mijn verzorgers dat ik ook prima in een gezin met kinderen zal passen.

Ik zou graag samen met een vriendje willen verhuizen, of naar een huis waar al een soortgenootje woont.

Wilt u met mij komen knuffelen? Maak dan, bij voorkeur via de mail, een afspraak met mijn verzorgers.
Tot snel!

Hoi! Wij willen ons graag voorstellen. Ik (Shanice) ben een kleine zwart witte dame met veel pit en mijn vriendje heet Frenkie!

Ik vind het niet zo leuk om opgepakt te worden, heel eventjes mag maar dan wil ik graag weer met vier pootjes op de grond. Ik ben liever met Frenkie (of zelf) aan het spelen! Vooral een doos met papier dat lekker ritselt is favoriet. De rust om echt lang te knuffelen heb ik nog niet.

Ook houd ik van lekker eten, want van spelen krijg je honger! Wel moet ik altijd een beetje oppassen, want Frenkie heeft nog meer honger dan ik en begint dan stiekem aan mijn eten.

Frenkie houd ook van spelen en kan zich ook heel goed alleen vermaken. Balletjes, de krabpaal en korreltjes uit de planten zijn perfect speelgoed voor hem! Frenkie is wel echt een knuffelkat en komt daar ook echt om vragen.

Wij willen het liefst verhuizen naar een huisje zonder kleine kinderen. Hopelijk is er een leuk huisje waar wij ons mandje mogen neerzetten. Stuurt u een mailtje naar mijn verzorgers als u nog plek heeft voor een mandje?

Liefs, Frenkie en Shanice

Hoi! Wij willen ons graag voorstellen. Ik ben een rood wit kereltje en mijn vriendin is een  kleine zwart witte dame met veel pit!

Ik houd van spelen en kan mij ook heel goed alleen vermaken. Balletjes, de krabpaal en korreltjes uit de planten zijn perfect speelgoed voor hem! Ik ben een echte knuffelkat en kom daar ook echt om vragen. Ook ben ik dol op eten. Zo dol op eten dat ik zelfs soms stiekem begin aan het eten van mijn vriendinnetje.

Mijn vriendinnetje Shanice vind het niet zo leuk om opgepakt te worden, heel eventjes mag maar dan wil ze graag weer met vier pootjes op de grond. Zij is liever met mij aan aan het spelen! Vooral een doos met papier dat lekker ritselt is favoriet. De rust om echt lang te knuffelen heeft zij nog niet.

Wij willen het liefst verhuizen naar een huisje zonder kleine kinderen. Hopelijk is er een leuk huisje waar wij ons mandje mogen neerzetten.

Liefs, Frenkie en Shanice.

Hoi! Mijn naam is Bowie, samen met mijn zusje Bailey zoek ik een fijn huisje.

Samen met mijn zusje en moeder ben ik in de opvang gekomen. Omdat wij toen nog heel klein waren hadden wij het geluk dat wij naar een pleeggezin mochten om daar aan huiselijke geluiden te wennen. Inmiddels zijn wij terug in de opvang en groot genoeg om te verhuizen naar een forever home!

Eerst vond ik knuffelen best spannend, maar nu heb ik gemerkt dat dat toch best heel fijn is! Ik kom er zelfs bij mijn verzorgers om vragen en spin wat af! Ik laat me zelfs in mijn armen vallen als ‘baby’ en blijf dan tevreden liggen!. Ook vind spelen heel erg leuk. Mijn zusje is iets onzekerder, maar ook erg lief en heel erg fanatiek met een laserlampje, dit vind ik ook leuk maar ben hier wel iets minder fanatiek mee. 

Mogen wij bij u komen wonen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met mijn verzorgers.

 

Hoi! Mijn naam is Bailey, samen met mijn broertje Bowie zoek ik een fijn huisje.

Samen met mijn broertje en moeder ben ik in de opvang gekomen. Omdat wij toen nog heel klein waren hadden wij het geluk dat wij naar een pleeggezin mochten om daar aan huiselijke geluiden te wennen. Inmiddels zijn wij terug in de opvang en groot genoeg om te verhuizen naar een forever home!

Eerst vond ik knuffelen best spannend, maar nu heb ik gemerkt dat dat toch best heel fijn is! Wel vind ik het fijn als je me rustig benadert: snelle benaderingen vind ik soms nog wat spannend. Eenmaal op schoot vind ik het wel heerlijk om gekriebeld te worden!

Ook vind ik spelen heel erg leuk, vooral het laserlampje word ik heel fanatiek van. Daar kan ik me heel lang mee vermaken, ik moet hoe dan ook het lichtje pakken!

Mijn broertje is nog knuffeliger als mij! Ook is hij speels, maar wel iets minder fanatiek dan ik ben.

Mogen wij bij u komen wonen? Maak dan een afspraak voor een kennismaking met mijn verzorgers.

 

Hoi!

Mijn naam is Kassia, ik ben volgens mijn verzorgers een (kruising?) Britse Korthaar van ongeveer 2 jaar.
Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje!
 
Volgens mijn verzorgers ben ik 1 van de meest aanhankelijkste katten van de groep! Dit was niet altijd zo, want toen we net in de opvang waren vonden we het allemaal best spannend, maar ik heb me hier al snel overheen gezet! Ik sta nu als 1e voor het hek om mijn verzorgers te begroeten en loop ze overal achter na. Als ze me dan nóg negeren, geef ik gewoon net zoveel kopjes tegen hun benen en voeten tot ze me wel aandacht moeten geven! Slim he? Ik vind het namelijk heerlijk om gekriebeld te worden! Heel soms tillen mijn verzorgers mij op zodat ik ook hier aan wen, dit vind ik nog wel een beetje spannend, ik kom liever gewoon naar hen toe. 
U had vast al wel gezien op de foto’s dat ik een lange vacht heb. Deze moet regelmatig geborsteld worden en klitjes eruit geknipt. Ook dit laat ik steeds beter toe! Ik ben dus op zoek naar baasjes die het leuk vinden om mijn vacht bij te houden. 
Ik ben niet gewend aan kinderen, maar mijn verzorgers denken wel dat ik hieraan kan wennen, mits de kinderen weten hoe ze met mij om moeten gaan.
Komt u snel met mij kennismaken? Neem dan, bij voorkeur via de mail, contact op met mijn verzorgers!Omdat ik een bijzonder ras ben vragen mijn verzorgers 250,- voor mij. Houd u er ook rekening mee dat er helaas weinig bekend is over mijn medische voor geschiedenis?

Oude opa op zoek naar een fijn huisje!

Ik ben een rustige en wat onzekere kater van 11 jaar oud. Mijn oude baasje heeft afstand van mij gedaan omdat ze mij niet vertrouwden met het kleinkind.

Ik hou van rust om me heen, ben snel schrikkerig en vind het moeilijk om om te gaan met onverwachtse dingen. Het leven in de opvang vind ik daarom best zwaar. Er is teveel drukte en ik kom niet tot rust. Toen ik mocht loslopen in de kamer was dit te overweldigend en verstopte ik me veel. Nu heb ik een eigen plekje en voel ik me ietsjes fijner en eet weer iets beter. Maar een eigen huis zou veel beter voor mij zijn!

Ik ben op zoek naar een rustig huis, zonder honden. Eventueel zou ik wel met een andere sociale kat kunnen wonen, mits zij mij wel mijn eigen gang laten gaan. Bij mijn oude eigenaar liep ik elke dag even een rondje in de buurt. ‘s Nachts was ik wel altijd thuis. Ik zoek dus een huis waar ik op den duur ook weer naar buiten kan.

Op mijn verzorgers in de opvang reageer ik wisselend. Soms laat ik mij aaien, maar soms ben ik een beetje chagrijnig en laat dit niet toe. Bij mijn oude eigenaar kwam ik wel soms om aandacht vragen.

Mag ik bij u komen wonen?

 

 

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten