Ik, Minouschka ben klaar voor een nieuw huisje.

Ik ben een erg leuke kat maar ik kan niet geplaatst worden met een andere kat, een klein hondje vindt ik prima.
Ik ben afgestaan omdat ik niet overweg kon met de andere kat in huis.
Ik ben een makkelijke relaxte kat en ik ben heel lief, ik word graag aangehaald en ik ben graag bij je in de buurt.
Ik kan binnen maar een rondje buiten vind ik ook wel fijn.
Ze noemen mij een Houdini ik maak met gemak elke deur open daarom zetten mijn verzorgers de de deurklink omhoog.

Minouschka wordt nu nog opgevangen in een pleeggezin. Wilt u meer weten over Minouschka of wilt u kennismaken? Stuur dan een mailtje naar info@dierenopvanghengelo.nl

Hoi, ik ben Inky!

Ik ben een lieve kater van 1,5 jaar oud. Nadat ik even geplaatst ben geweest ben ik weer terug in de opvang. De reden hiervoor is dat ik heel graag naar buiten wil en veel aandacht wil. Ik zou daarom erg graag naar een nieuwe huisje willen waar ik lekker naar buiten kan en waar de mensen lekker met mij willen knuffelen. Omdat ik nog jong ben, hou ik lekker van spelen. Vanuit de opvang ben ik gewend om met katten om te gaan en het liefst wordt ik ook geplaatst worden met/bij een andere kat. Dit is geen vereiste als mijn nieuwe eigenaar mij veel aandacht kan geven en mij ’s nachts op de slaapkamer laat. Ik ben niet gewend aan honden en kinderen.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Maak dan een afspraak via de telefoon: 074 250 40 46

Hoi, ik ben Lola!

Ik ben een poes van bijna 4,5 jaar oud. Ik vind mensen leuk en ik hou van aandacht. Ik laat het wel duidelijk merken als ik er klaar mee ben en ik hou er niet van om opgepakt te worden. Kinderen zijn om deze redenen geen goeie huisgenoten voor mij. Ik ben op zoek naar een rustig huisje zonder andere dieren waar ik lekker mijn eigen ding kan doen en naar buiten kan.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Maak dan een afspraak via de telefoon: 074 250 40 46

Hoi, ik ben Meiske!

Ik ben een poes van bijna 9 jaar oud. Ik ben bijna 3 jaar(!) geleden hier in de opvang gekomen en ik zou graag mijn eigen huisje krijgen. Toen ik hier in de opvang kwam was ik heel erg schuw en eigenlijk ben ik dat nog steeds. Als het druk is verstop ik me en blaas ik naar mensen waardoor ik stoerder lijk dan ik eigenlijk ben. Als het rustig is vind ik het ook wel leuk om de mensen op te zoeken en wil ik zo nu en dan wel graag een aai over m’n bol maar ik laat het wel weten als ik er klaar mee ben. Ik ben op zoek naar een rustig huisje waar ik de tijd en ruimte krijg om lekker te ontspannen. Mijn verzorgers verwachten dat ik mijn eigen huisje een stuk minder schuw zal worden maar dit is natuurlijk geen garantie. Kinderen vind ik echt niet leuk en daarom is het belangrijk dat er in mijn toekomstige huisje geen kinderen wonen of (regelmatig) over de vloer komen. Honden ben ik ook niet gewend. Katten ben ik wel aan gewend maar ik kan ook alleen geplaatst worden. Ik wil graag naar buiten kunnen in een afgezette tuin.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Maak dan een afspraak via de telefoon: 074 250 40 46

Hoi, ik ben River!

Ik ben een verlegen poes van 2,5 jaar oud. Ik zit al een hele tijd hier in de opvang (al ruim 1,5 jaar!). De reden hiervoor is dat klanten snel over mij heen kijken in zo’n grote kamer omdat ik zo verlegen ben, maar ik zou graag mijn eigen huisje krijgen waar ik rustig de kans krijg om aan de mensen te wennen. Mijn verzorgers weten niet hoe ik in de toekomst met mensen zal zijn. Omdat ik verlegen ben, moet ik met/bij een andere sociale kat geplaatst worden. Ik moet wel de mogelijkheid hebben om naar buiten te kunnen. Ik ben gewend aan (rustige) honden. Ik ben niet gewend aan kinderen.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Maak dan een afspraak via de telefoon: 074 250 40 46

Hoi, ik ben Lucky!

Ik wil heel graag naar een nieuw huisje want ik vind het niet leuk in de opvang door alle andere katten!

Ik ben een hele lieve kater van 7 jaar oud. Ik ben in de opvang gekomen als zwervertje. Ik vind het heerlijk om lekker te knuffelen, maar ik laat het wel duidelijk weten als ik hier klaar mee ben. Kinderen zijn daarom geen geschikte huisgenoten voor mij. Ik kan absoluut niet samen met andere katten. Het is daarom heel erg belangrijk dat er in mijn toekomstige huisje geen andere katten aanwezig zijn en dat er niet te veel katten in de buurt zijn, want ik ga wel graag naar buiten.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Maak dan een afspraak via de telefoon: 074 250 40 46

Hoi mijn naam is Azeeza,

Ik ben helemaal vanuit Dubai naar het koude Nederland verhuisd. Nu ben ik op zoek naar een nieuw thuis hier in Nederland.

Al zeg ik het zelf, ik ben een hele lieve poes die heel erg van aandacht houd. Ik zoek dan ook een thuis waar ik niet teveel alleen ben en genoeg aandacht zal krijgen.

Overdag ben lui, maar in de avond word ik actief. Ik ben geen schootkat, maar kom wel naast je liggen.

Ze zeggen dat ik een Arabische mau ben, mijn verzorgers denken dat ik een kruising ben. Ik lijk namelijk best veel op een Europese korthaar.

 

Wilt u komen kennis maken? Neem dan telefonisch contact op om een afspraak te maken.

 

Liefs van Azeeza

 

Hoi mijn naam is Khamees,

Ik ben een lieve kater en ben verhuisd van Dubai naar het koude Nederland. Helaas woonde er een klein mensje in dit huis en daar houd ik echt niet van. Dat heb ik ook duidelijk laten blijken en  daarom werd er afstand van mij gedaan.

Ik ben dus op zoek naar een huis zonder kleine kinderen. In Dubai ben ik op straat geboren en met 7 weken kwam ik bij de mensen wonen. Ik ben erg op rust gesteld en ga drukte uit de weg.

Ze zeggen dat ik net zoals Azeeza een Arabische mau ben. Mijn verzorgers denken dat ik een kruising ben.

Zoekt u een lieve binnen kat en heeft u een rustig huishouden? Dan ben ik wellicht een geschikte huisgenoot! Als u kennis wilt komen maken kunt u bellen voor een afspraak.

Liefs Khamees

 

Hoi, ik ben Chili!

Ik ben een lieve kater van 5,5 jaar. Er is afstand van mij gedaan omdat ik erg pittig zou zijn. In het begin hier in de opvang was ik dat ook, vandaar dat mijn verzorgers me daarom de naam ‘Chili’ hebben gegeven. Ondertussen zit ik hier al een tijdje en ben ik helemaal tot rust gekomen, de pepers zijn uitgewerkt. Ik hou nu heel erg van knuffelen en aandacht! Ik zou graag een eigen huisje krijgen waar ik de mogelijk heb om lekker naar buiten te gaan. Omdat ik in het verleden dus soms wel fel kon reageren zijn jonge kinderen geen geschikte huisgenoten voor mij. Ik zou eventueel bij een andere kat geplaatst kunnen worden, maar dit is geen vereiste.

Heeft u interesse in mij en wilt u kennis maken? Maak dan een afspraak via de telefoon: 074 250 40 46

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak