Hoi, ik ben Akita, een enorme lieve knuffelkont van 7 jaar oud. Er is afstand van mij gedaan omdat mijn baasje lichamelijk de zorg niet meer aankon. Ik ben opgegroeid met kinderen en ben heel zachtaardig van karakter.

In de opvang zagen ze dat ik wat moeizaam liep en daardoor hebben ze röntgenfoto’s laten maken. Hieruit blijkt dat ik slijtage in de heupen heb en hiervoor moet ik pijnstilling krijgen, de rest van mijn leven. Mocht je hier meer over willen weten kun je contact opnemen met mijn verzorgers.  Momenteel merk je ook niet aan mij dat ik iets mankeer, ik ren vrolijk rond hier, de pijnstilling doet mij goed. Ik ben heel graag onder de mensen.

Met andere honden kan ik wisselend, katten is niet bekend.

Wie kan er mij nog een paar fijne jaren bieden waar ik veel knuffels mag ontvangen en lekker warm in huis kan zijn? Wandelen doe ik ook nog steeds graag!

Liefs van Akita

 

Hey daar, ik ben Toppertje, een blije, enthousiaste sociale dame van 4 jaar jong.

Ik ben in de opvang terecht gekomen omdat er niet meer voor mij kon worden gezorgd vanwege prive omstandigheden.

Mijn verzorgers weten helaas weinig over mijn achtergrond. Hier kennen ze mij als een sociale lieve hond, erg enthousiast en druk!

Of ik alleen thuis kan blijven is niet bekend, dus houd er rekening mee dat dit langzaam moet worden opgebouwd.

Hier in de opvang ben ik ook vriendjes met een andere hond, dus eventueel zou plaatsing bij een andere hond kunnen als er een klik is.

Mocht u kennis willen komen maken met mij, neem dan contact op met mijn verzorgers! Ik kan niet wachten!

Liefs van Toppertje

Hallo daar! Ik ben Roby, een knappe man (al zeg ik het zelf) van 6 jaar jong.

Ik ben in de opvang terecht gekomen omdat er niet meer voor mij kon worden gezorgd vanwege prive omstandigheden.

Mijn verzorgers weten helaas weinig over mijn achtergrond. Hier kennen ze mij als een sociale lieve hond, makkelijk in de omgang.

Of ik alleen thuis kan blijven is niet bekend, dus houd er rekening mee dat dit langzaam moet worden opgebouwd.

Hier in de opvang ben ik ook vriendjes met een andere hond, dus eventueel zou plaatsing bij een andere hond kunnen als er een klik is.

Mocht u kennis willen komen maken met mij, neem dan contact op met mijn verzorgers! Ik kijk ernaar uit!

Liefs Roby

 

Graag stellen we u voor aan Hunter,

Deze lieverd is heel hard toe aan een fijn thuis!

Hunter is een hele lieve, energieke hond van bijna 8 jaar. Deze jongen moest samen met zijn maatje naar het asiel omdat zijn baasje overleed. Super verdrietig. Zijn maatje bleek ook nog een tumor te hebben en hebben we moeten laten inslapen. Sindsdien is hij twee keer geplaatst geweest maar helaas twee keer terug gebracht. Dit lag niet aan Hunter! Bij serieuze interesse kunnen we u hier meer over vertellen.

Hunter in het kort:

Ontzettend lief en zacht karakter, erg druk, het is dan ook een Duitse Staande! Hij is speels en houdt ontzettend van tennisballen en wil deze ook heel graag apporteren . Hij is erg leergierig en heeft ook mentale uitdaging nodig.  Hij heeft jaren samengeleefd met een andere reu en kan eventueel bij een andere hond geplaatst worden.

In zijn oude thuis situatie kon hij prima alleen thuis zijn maar toen leefde hij samen met een andere hond, dus we weten niet hoe dit nu zal gaan, er zal vanuit moeten worden gegaan dat hij niet alleen kan zijn. Dit zou heel langzaam op moeten worden gebouwd.

Verder is het belangrijk dat hij een tuin ter beschikking heeft.

Denkt u mij een fijn thuis te kunnen bieden? Stuur dan een mail naar mijn verzorgers en dan hoop ik u gauw te zien. Graag uw thuissituatie omschrijven in de mail.

 

 

Hoi mijn naam is Zeus.

Ik ben een knappe heer van 5,5 jaar jong. In mijn jonge leven heb ik al heel veel mee gemaakt. Mijn verzorgers kunnen hier heel veel over vertellen.

Vreemde mensen vind ik maar eng soms vertel ik dit ook luid en duidelijk.  Oorspronkelijk kom ik uit Roemenië. Eind 2020 mocht ik naar Nederland. In Nederland heb ik een aantal maanden in een pleeggezin gewoond. Volgens mijn pleegmama maakte ik grote stappen vooruit. In het begin vond ik alles heel erg eng, maar de andere 2 hondjes die daar ook woonde sleepte mij overal door heen.

Na een tijdje was ik toe aan een volgende stap en mocht ik naar Dierenopvang Hengelo. In het begin was dit best wel wennen voor mij, maar ook nu maak ik grote stappen vooruit.

Zolang ik een hondenmaatje heb vind ik de wereld minder eng. Ik ben nog jong en dol op spelen met andere honden.

Wat ik zoek in mijn nieuwe baas is een echte honden kenner met veel geduld en een sociaal hondenmaatje, een hondenmaatje is een must. Als ik je eenmaal ken en vertrouw heb je aan mij een maatje voor het leven.

Kinderen heb ik geen ervaring mee. Omdat ik best nog wel veel moet leren en wennen, zoek ik een huis zonder kinderen. Ondanks dat ik het goed kan vinden met de honden bij de dierenopvang, vind ik benaderd worden door honden op een wandeling nog wel erg eng en word ik hier heel nerveus van.

Heeft u ervaring met honden die gewend zijn om te vluchten en die veel tijd nodig hebben om te wennen? Neem dan, uitsluitend via de mail, contact op met de verzorgers van de dierenopvang. Wilt u in de mail ook uw telefoonnummer en een korte gezinssituatie omschrijven? Hopelijk tot gauw, Poot van Zeus!

Houd u er rekening mee, dat als wij u uitnodigen om kennis te maken met Zeus, dat u minimaal 3x en waarschijnlijk vaker moet langskomen. Zeus heeft veel tijd nodig om te wennen aan onbekende personen. Het is in zijn belang dat hij die tijd krijgt!

 

 

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak