Hoi! Mijn naam is Guus. Ik ben een beagle van pas net 1 jaar oud!

Volgens mijn verzorgers ben ik een echte beagle: vrolijk, super enthousiast, eigenwijs, intelligent en zeer actief! Daarom ben ik op zoek naar een nieuwe baas die een echte beagle kenner is en kan lachen om mijn eigenwijze grapjes!

Ik vind het leuk om dingen te ondernemen: wandelen, knuffelen of mijn neus achter na, alles is leuk! Mijn nieuwe baas moet het daarom leuk vinden om dingen met mij te gaan doen. Ik heb al eens een cursus gevolgd en ken de basiscommando’s, maar vind het ook wel heel grappig om daarna snel weer iets anders te gaan ontdekken.
Ik kan het goed met andere honden vinden, vooral (wat ruiger) spelen is leuk! Het is dan wel belangrijk dat de andere hond mij af en toe aangeeft wanneer het te ruig word. Ik kan even alleen thuis zijn (in een bench), maar omdat ik zo jong ben zal mijn nieuwe baas dit wel opnieuw met mij moeten opbouwen.

Kinderen of katten ben ik niet gewend. Mijn verzorgers denken dat ik hier wel aan zou kunnen wennen. Gezinnen met kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom om kennis met mij te maken!

Ben jij op zoek naar een lieve, speelse en actieve vriend voor het leven? Mail dan mijn verzorgers, met korte beschrijving van uw gezinssituatie. Mijn verzorgers zullen de beste kandidaten uitnodigen voor een kennismaking.

Voor Guus vragen wij €250,-

 

 

Hoi! Mijn naam is Evi! Ik ben een lieve pup van pas 8 maand oud!

Ik ben vanuit Curacao naar Nederland gekomen om hier samen te gaan wonen met een andere hond. Helaas ging dit niet goed en ben ik in deze opvang gekomen. Omdat een kennel niks is voor een pup én mijn verzorgers mij beter wilde leren kennen, mocht ik al snel verhuizen naar een gastgezin met andere honden en katten.

Volgens mijn pleegouders doe ik het super! Zowel binnenshuis als buitenshuis gaat het heel goed. Ik ben echte maatjes geworden met de honden en katten en speel en slaap met hen samen. Ik luister goed en ben zindelijk. Een echt schatje vind iedereen mij!

In het begin moest ik in de bench als ik alleen thuis was. Dit vond ik helemaal niet leuk en ging dan huilen. Nu mag ik gewoon los, wat ik veel fijner vind. Ik sloop niks en huil niet meer, knap van mij hé?

Ik ben helemaal klaar voor een nieuw huisje en zoek een actief baasje die de tijd voor mij heeft. Ik ben een echte gezelschapshond en vind het niet leuk om elke dag lang mijn baas te moeten missen. Ook wil ik graag alleen verhuizen naar een huis waar al een hond of kat woont, zodat ik ook daar een vriendje heb. In het gastgezin woont een rode kater: Nami, waarmee ik het heel goed kan vinden en die ook nog een baasje zoekt. Misschien mogen wij wel samen verhuizen?

Mijn verzorgers willen u vragen om bij belangstelling een mail te sturen met uw gezinssituatie en contactgegevens. Zij zullen de meest geschikte kandidaat in contact brengen met mijn pleegouders.

De adoptiekosten voor Evi bedragen 290,- . Hiervoor is zij gesteriliseerd, geënt en gechipt. 

Hallo, ik ben Esra, een fiere fanatieke Mechelse dame van bijna 4 jaar.
Ik ben onder niet ideale omstandigheden bij deze opvang terecht gekomen en ben nu op zoek naar een sterke baas die verstand heeft van mijn ras.

Van mijn verleden is niet zoveel bekend, maar ik was in het begin toen ik hier kwam ontzettend boos op iedereen want ik snapte niet wat er nou precies gebeurde, nieuwe omgeving, nieuwe vreemde mensen en niks meer van wat ik kende en gewend was. Deze onzekerheid uitte ik door heel stoer en gevaarlijk te doen en veel te blaffen.
Inmiddels heb ik een paar mensen uitgekozen die ik als mijn leiders zie en waar ik mij fijn bij voel.

Van het knuffelen zal ik wel nooit worden, hier denken ze dat ik dat waarschijnlijk nooit heb gekend, maar voor het juiste baasje ga ik door het vuur. Mijn bal is mijn allessie en ik doe écht alles met mijn bal in mijn bek en breng hem wel 1000 keer terug als je tijd hebt. En dan heb ik nergens anders oog voor.

Wat ik zoek in mijn nieuwe baasje?

Een sterke uitstraling en overwicht, iemand die verstand heeft van mijn ras en de daarbij horende eigenschappen, iemand die bv met mij wil trainen en mij kan uitdagen om nieuwe dingen te leren.Mijn verzorgers denken dat ik heel geschikt zou zijn voor beveiliging of bewaking.. Ik ben leergierig en enthousiast en heb een tomeloze energie. Voor kinderen ben ik niet geschikt.

Denkt u mijn nieuwe leider te kunnen en willen zijn en kunt u mij bieden wat ik nodig heb, neem dan contact op met de opvang, per voorkeur via de mail.
Graag met info over uw situatie en ervaring.

Ik wacht op u…met mijn bal in mijn bek!

 

Ik ben Franky, een leuke kruising van bijna 5 jaar.
Ik kom van oorsprong uit Roemenië en ben al een tijdje in Nederland.
In mijn geboorteland had ik het niet zo fijn en daarom mocht ik hiernaartoe.
Ik vind veel dingen nog wel erg spannend omdat alles nog zo nieuw is voor mij. Maar iedereen hier is zo lief en ik heb een warm plekje om te slapen en krijg élke dag wat lekkers te eten.
Intussen heb ik een maatje gevonden en dat is Cleo. Door haar vind ik dingen veel minder eng. We wonen nu ook tijdelijk in een pleeggezin waar we alle ruimte krijgen om aan nieuwe dingen, maar voornamelijk zijn we gek op spelen en ravotten met elkaar.
Na een poosje kennis te hebben gemaakt met alle lieve verzorgers hier word het tijd voor een huisje voor mezelf waar ik voor de rest van mijn leven mag wonen.
Ik zoek een huisje waar ik mag wennen aan dit land met zijn lieve mensen. Ondanks dat ik toch al heel veel heb meegemaakt, heb ik mijn vertrouwen in mensen niet opgegeven en benader ik iedereen wel blij maar toch ook gereserveerd.
Ik schrik ik nog wel van veel dingen zoals bv harde geluiden, onverwachte bewegingen van mensen om mij heen of harde stemmen. Dan doe ik wat ik mezelf heb aangeleerd, in elkaar duiken en niet meer bewegen. Maar als je dan rustig met mij praat en lief voor mij bent dan word ik wel weer rustig. Dit gaat al wel steeds beter, zeggen mijn verzorgers. Een knuffel vind ik heerlijk want daar heb ik er niet zoveel van gehad in mijn leven.
Mijn nieuwe baasje moet dus wel veel geduld hebben want ik heb veel meegemaakt en dat moet ik allemaal nog wel verwerken. Dat heeft tijd nodig.
Ook het aan de riem lopen moet ik ook nog beter leren, maar ik oefen wel heel goed omdat dat hier toch wel heel belangrijk is natuurlijk.
Wel zoek ik nu nog steeds een gelegenheid om te vluchten omdat dat is wat ik mezelf heb aangeleerd tijdens mijn leven in Roemenië. Dat zal op den duur vast wel minder worden, maar heel misschien ook wel niet.. dat moet mijn nieuwe baasje zich wel realiseren.
Nederlands versta ik natuurlijk nog niet, maar voor een lekker honden snoepje wil ik graag werken , ik ben wel heel slim en leergierig, misschien kunnen we samen op hondencursus?
Mijn verzorgers vinden dat het beter is dat er in mijn nieuwe huisje geen jonge kinderen zijn.

Wilt u misschien mijn nieuwe baasje zijn en met mij kennis komen maken?
Neem dan contact op met de opvang, bij voorkeur per mail.

Ik ben Cleo, een leuke kruising van bijna 6 jaar.
Ik kom van oorsprong uit Roemenië en ben al een tijdje in Nederland.
In mijn geboorteland had ik het niet zo fijn en daarom mocht ik hiernaartoe.
Ik ben enthousiast naar iedereen en Iedereen hier is zo lief voor mij. Alles is nog wel spannend maar ik heb een warm plekje om te slapen en krijg élke dag wat lekkers te eten.

Na een poosje kennis te hebben gemaakt met alle lieve verzorgers hier word het tijd voor een huisje voor mezelf waar ik voor de rest van mijn leven samen met Frankie mag wonen.
Frankie en ik zijn sinds kort aan elkaar gekoppeld en we zijn een echt team geworden. Helpen elkaar als het wat moeilijk wordt, maar het liefst spelen en ravotten we met elkaar. Momenteel verblijven wij ook in een pleeggezin in afwachting van ons nieuwe huis.
Ik zoek een huisje waar ik mag wennen aan dit land met zijn lieve mensen. Ondanks dat ik toch al veel heb meegemaakt, heb ik mijn vertrouwen in mensen niet opgegeven en nadat ik je ter kennismaking heb besnuffeld, is knuffelen echt het liefste wat ik doe.
Ik ben wel een dominante dame, want in mijn oude leven moest ik wel mijn “mannetje” staan om te overleven. Maar ik ben wel andere honden gewend en speels ben ik ook nog hoor!

Mijn nieuwe baasje moet wel veel geduld hebben want ik heb veel meegemaakt en moet alles nog wel verwerken.
Ik schrik nog wel van heel veel dingen en aan de riem lopen moet ik ook nog beter leren, maar ik oefen wel heel goed omdat dat hier toch wel heel belangrijk is natuurlijk.
Wel zoek ik nu nog wel steeds een gelegenheid om te vluchten omdat dat is wat ik mezelf geleerd heb tijdens mijn leven in Roemenië. Dat zal op den duur vast wel minder worden, maar heel misschien ook wel niet.. dat moet mijn nieuwe baasje zich wel realiseren.
Nederlands versta ik natuurlijk nog niet, maar lichaamstaal, knuffels en hondensnoepjes zijn universeel en daar reageer ik heel enthousiast op.

Wilt u misschien mijn nieuwe baasje zijn en met mij kennis komen maken?
Neem dan contact op met de opvang, bij voorkeur per mail.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten