Even voorstellen,

Ik ben een Amerikaanse bulldog van 9,5jaar oud (reu).
Gecastereerd en gechipt en sta ingeschreven bij NDG. Ik weeg 31kg.
Ik heb net een controle en gebitsreiniging gehad, waarbij 1 kies en 3 snijtanden zijn verwijderd. Verder ben ik nog heel gezond, maar ook nog heel aktief. (Vooral buiten).

Ik hou van mensen en dieren, (heb wel moeite met soortgenoten en herders) en voor poezen/katten in huis ben ik wat angstig. Ook van mensen die schreeuwen of intensief met hun armen zwaaien word ik wat angstig!

Ik hou van wandelingen buiten, tenzij het regent, daar heb ik een hekel aan. 1x per dag even los lopen vind ik geweldig, zodat ik even kan rennen en mezelf kan vermaken met stokken ed. Ik zal nooit weglopen en blijf in de buurt van mijn baasje.

Verder luister ik heel goed, en doe ik alles voor een koekje. (Zelfs het negeren van andere honden die voorbij lopen, dan ga ik netjes zitten wachten).

Als jij lief voor mij bent, dan geef ik je veel terug, ik ben zeker geen macho hond! Overdag lig ik rustig op mijn eigen plekje, maar na 6uur alleen wil ik wel graag weer eruit/eten en aandacht. Ik sloop geen interieur, want heb mijn eigen rubberen speeltjes.

Om rekening mee te houden:

Ik ben en blijf een licht getraumatiseerde amerikaanse bulldog.
Ik ben ondanks mijn 31kg een hele sterke hond met enorme klauwen en scherpe nagels.
Als ik wil springen tegen iemand, luister ik naar het commando “LAAG” en hand naar voren.
Ik zit op speciaal voer, sinds kort op geperste seniorbrokken van de welkoop (€50, voor 20kg).
Ik heb een antischrokbak, want ik eet anders veel te snel.

Helaas sta ik hier, omdat mijn baasje gaat overlijden, maar tot die tijd blijf ik bij hem. Het zou mijn baasje rust geven als ik straks naar een  andere mooie plek ga en lieve mensen om me heen krijg, die de tijd en aandacht voor mij hebben.

VOORWAARDEN
Pas ophalen nadat mijn baasje is overleden!
Genoeg ruimte om te bewegen.
Tijd voor aandacht en liefde.
Het liefst begane grond met tuin! (Geen moeten).

Voor extra vragen graag mailen, eerste contact gaat via ons: info@dierenopvanghengelo.nl

Bij serieuze interesse graag een beschrijving van uw situatie.

Kennismaken alleen als je echt serieus bent!

Hoi, ik ben Akita, een enorme lieve knuffelkont van 7 jaar oud. Er is afstand van mij gedaan omdat mijn baasje lichamelijk de zorg niet meer aankon. Ik ben opgegroeid met kinderen en ben heel zachtaardig van karakter.

In de opvang zagen ze dat ik wat moeizaam liep en daardoor hebben ze röntgenfoto’s laten maken. Hieruit blijkt dat ik slijtage in de heupen heb en hiervoor moet ik pijnstilling krijgen, de rest van mijn leven. Mocht je hier meer over willen weten kun je contact opnemen met mijn verzorgers. Het staat me niet in de weg om vrolijk en aanhankelijk te zijn, ik ben heel graag onder de mensen!

Met andere honden kan ik wisselend, katten is niet bekend.

Wie kan er mij nog een paar fijne jaren bieden waar ik veel knuffels mag ontvangen en lekker warm in huis kan zijn? Wandelen doe ik ook nog steeds graag!

Liefs van Akita

 

Hey daar, ik ben Toppertje, een blije, enthousiaste sociale dame van 4 jaar jong.

Ik ben in de opvang terecht gekomen omdat er niet meer voor mij kon worden gezorgd vanwege prive omstandigheden.

Mijn verzorgers weten helaas weinig over mijn achtergrond. Hier kennen ze mij als een sociale lieve hond, erg enthousiast en druk!

Of ik alleen thuis kan blijven is niet bekend, dus houd er rekening mee dat dit langzaam moet worden opgebouwd.

Hier in de opvang ben ik ook vriendjes met een andere hond, dus eventueel zou plaatsing bij een andere hond kunnen als er een klik is.

Mocht u kennis willen komen maken met mij, neem dan contact op met mijn verzorgers! Ik kan niet wachten!

Liefs van Toppertje

Hallo daar! Ik ben Roby, een knappe man (al zeg ik het zelf) van 6 jaar jong.

Ik ben in de opvang terecht gekomen omdat er niet meer voor mij kon worden gezorgd vanwege prive omstandigheden.

Mijn verzorgers weten helaas weinig over mijn achtergrond. Hier kennen ze mij als een sociale lieve hond, makkelijk in de omgang.

Of ik alleen thuis kan blijven is niet bekend, dus houd er rekening mee dat dit langzaam moet worden opgebouwd.

Hier in de opvang ben ik ook vriendjes met een andere hond, dus eventueel zou plaatsing bij een andere hond kunnen als er een klik is.

Mocht u kennis willen komen maken met mij, neem dan contact op met mijn verzorgers! Ik kijk ernaar uit!

Liefs Roby

 

Hallo daar! Ik ben Hunter. Een kruising Duitse Staande hond van 7 jaar jong. Ik kwam in de opvang samen met mijn maatje Logan maar die was helaas ongeneeslijk ziek en is dus ingeslapen. Erg verdrietig! Mijn verzorgers en ik  hopen dat ik nu alleen mijn forever home kan vinden. Eventueel bij een andere hond als er een klik is.

Omdat ik best wel onstuimig en een lekkere drukte maker ben, word ik alleen geplaatst bij kinderen vanaf ongeveer 8 tot 10 jaar.
Ik heb veel energie dus zoek een huis met een (grote) tuin, of een boerderij/erf waar ik veel buiten kan zijn.

Denkt u mij een fijn thuis te kunnen bieden? Stuur dan een mail naar mijn verzorgers en dan hoop ik u gauw te zien.

Houdt er wel rekening mee dat ik niet meteen mee kan na de eerste kennismaking. Want zeg nu zelf, u wilt toch ook niet na de eerste kennismaking met iemand meteen gaan samenwonen 😉

Liefs van Hunter

 

 

Hoi mijn naam is Zeus.

Ik ben een knappe heer van 5,5 jaar jong. In mijn jonge leven heb ik al heel veel mee gemaakt. Mijn verzorgers kunnen hier heel veel over vertellen.

Vreemde mensen vind ik maar eng soms vertel ik dit ook luid en duidelijk.  Oorspronkelijk kom ik uit Roemenië. Eind 2020 mocht ik naar Nederland. In Nederland heb ik een aantal maanden in een pleeggezin gewoond. Volgens mijn pleegmama maakte ik grote stappen vooruit. In het begin vond ik alles heel erg eng, maar de andere 2 hondjes die daar ook woonde sleepte mij overal door heen.

Na een tijdje was ik toe aan een volgende stap en mocht ik naar Dierenopvang Hengelo. In het begin was dit best wel wennen voor mij, maar ook nu maak ik grote stappen vooruit.

Zolang ik een hondenmaatje heb vind ik de wereld minder eng. Ik ben nog jong en dol op spelen met andere honden.

Wat ik zoek in mijn nieuwe baas is een echte honden kenner met veel geduld en een sociaal hondenmaatje, een hondenmaatje is een must. Als ik je eenmaal ken en vertrouw heb je aan mij een maatje voor het leven.

Kinderen heb ik geen ervaring mee. Omdat ik best nog wel veel moet leren en wennen, zoek ik een huis zonder kinderen. Ondanks dat ik het goed kan vinden met de honden bij de dierenopvang, vind ik benaderd worden door honden op een wandeling nog wel erg eng en word ik hier heel nerveus van.

Heeft u ervaring met honden die gewend zijn om te vluchten en die veel tijd nodig hebben om te wennen? Neem dan, uitsluitend via de mail, contact op met de verzorgers van de dierenopvang. Wilt u in de mail ook uw telefoonnummer en een korte gezinssituatie omschrijven? Hopelijk tot gauw, Poot van Zeus!

Houd u er rekening mee, dat als wij u uitnodigen om kennis te maken met Zeus, dat u minimaal 3x en waarschijnlijk vaker moet langskomen. Zeus heeft veel tijd nodig om te wennen aan onbekende personen. Het is in zijn belang dat hij die tijd krijgt!

 

 

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak