Hallo, wij zijn Hunter (bijna 7 jaar) en Logan (bijna 9 jaar). Twee knappe mannen (al zeggen we het zelf) die samen een huis zoeken. Wij zoeken een huis waar er ruimte en tijd voor ons is. Wij worden niet apart van elkaar geplaatst!! Als u al een hondenmaatje in huis heeft, is dat voor ons geen probleem. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Als u een kat thuis heeft die gewend is aan een hond en/of haar mannetje kan staan, dan komt het tussen ons ook goed. Omdat ik Hunter best wel onstuimig en een lekkere drukte maker ben, worden wij geplaatst bij kinderen vanaf ongeveer 8 tot 10 jaar. Als uw mensenkinderen gewend zijn aan een aanwezige jongen zoals ik, dan mag u ook mijn verzorgers mailen voor een afspraak.

Ben u het nieuwe huis wat wij zoeken, stuur dan onze verzorgers een mail. Zij gaan dan samen met ons alle mailtjes lezen en kijken in welke thuis situatie wij het beste passen. Het zou voor ons makkelijk zijn als u alvast wat vertelt over het huis waar wij in zouden komen.

Als wij graag met u willen kennismaken dan moet u er wel rekening mee houden dat wij niet meteen met u naar huis gaan. Het is de bedoeling dat u minimaal 3x bij ons op bezoek komt. Want zeg nu zelf, u wilt toch ook niet naar de eerste kennismaking met iemand meteen gaan samenwonen 😉

Hoi, ik ben Aica,

Een kruising Saarloos wolfshond/ herder van 5 jaar jong en kom oorspronkelijk uit Spanje. Toen ik een half jaar jong was ben ik in Nederland komen wonen. Helaas konden mijn baasjes niet meer voor mij zorgen en ben ik naar andere mensen gegaan. Inmiddels hebben zij afstand van mij gedaan omdat zij ook niet voor mij konden zorgen. Ik heb dus best veel pech gehad met mijn vorige eigenaren!

Maar nu meer over mij!
Ik ben hier een blije enthousiaste knuffelkont! In het begin naar vreemden kan ik iets terughoudend zijn, maar dit is redelijk snel om te buigen met wat lekkers. Ik ben namelijk dol op eten! Medisch is er wel het een en ander aan de hand,  mijn heupen en rug hebben wat slijtage, waardoor ik wel voor altijd op de pijnstilling moet blijven. Hier doe ik het heel goed op en ren ik rond als een puppy!

Wat voor thuis zoek ik ? Een huis zonder jonge kinderen, bij mensen met enige kennis van hondengedrag. Ik ben erg sterk en aan de riem kan ik uitvallen naar andere honden.  Wel kan ik met sommige honden leuk overweg en wil ik met ze spelen. Plaatsing bij een andere hond zou dus kunnen als de match er is!

Het alleen thuis zijn zal langzaam moeten worden opgebouwd.

Wilt u komen kennismaken of meer informatie? Neem dan contact op met mijn verzorgers.

Hallo ik ben Frankie,

Ik ben een knappe heer van ruim 2,5 jaar. In mijn jonge leven heb ik al heel veel mee gemaakt.

Vreemde mensen vind ik eng, ook van onverwachte geluiden en bewegingen kan ik schrikken. Oorspronkelijk kom ik uit Curaçao. Ik ben geadopteerd door een gezin in Nederland, maar helaas was ik daar niet op mijn plek en zo doende ben ik hier in Hengelo terecht gekomen.

Wat ik zoek in mijn nieuwe baas is een echte honden kenner met heel veel geduld en een sociaal hondenmaatje, een hondenmaatje is een must. Een hondenmaatje kan mij uit mijn angst halen. Mijn vriendin in de opvang is, voor mij helaas, al geadopteerd maar toen ik met haar op het grote uitlaat veld was rende ik rond als een “dolle” en wou ik heel graag spelen. Dit vertrouwen heb ik nu ook wel weer gevonden in mijn vriend Zeus.

Ik zoek een rustig huisje, zonder te veel prikkels. Het is echt in mijn belang dat u veel tijd en geduld heeft met mij en niet te snel opgeeft. Voor mijn verzorgers ben ik een ontzettende lieve hond die graag een knuffel krijgt. Ook voor u kan ik een ontzettende lieve hond zijn, ik zal mijn best doen! U ook?

Heeft u ervaring met honden die gewend zijn om te vluchten en die veel tijd nodig hebben om te wennen? Neem dan, uitsluitend via de mail, contact op met de verzorgers van de dierenopvang. Wilt u in de mail ook uw telefoonnummer en een korte gezinssituatie omschrijven? Hopelijk tot gauw, Poot van Frankie

Houd u er rekening mee, dat als wij u uitnodigen om kennis te maken met Frankie, dat u minimaal 3x en waarschijnlijk vaker moet langskomen. Frankie heeft veel tijd nodig om te wennen aan onbekende personen. Het is in zijn belang dat hij die tijd krijgt!

 

Hoi mijn naam is Zeus.

Ik ben een knappe heer van 4 jaar oud. In mijn jonge leven heb ik al heel veel mee gemaakt. Mijn verzorgers kunnen hier heel veel over vertellen.

Vreemde mensen vind ik maar eng soms vertel ik dit ook luid en duidelijk.  Oorspronkelijk kom ik uit Roemenië. Eind 2020 mocht ik naar Nederland. In Nederland heb ik een aantal maanden in een pleeggezin gewoond. Volgens mijn pleegmama maakte ik grote stappen vooruit. In het begin vond ik alles heel erg eng, maar de andere 2 hondjes die daar ook woonde sleepte mij overal door heen.

Na een tijdje was ik toe aan een volgende stap en mocht ik naar Dierenopvang Hengelo. In het begin was dit best wel wennen voor mij, maar ook nu maak ik grote stappen vooruit.

Zolang ik een hondenmaatje heb vind ik de wereld minder eng. Ik ben nog jong en dol op spelen met andere honden.

Wat ik zoek in mijn nieuwe baas is een echte honden kenner met veel geduld en een sociaal hondenmaatje, een hondenmaatje is een must. Als ik je eenmaal ken en vertrouw heb je aan mij een maatje voor het leven.

Kinderen heb ik geen ervaring mee. Omdat ik best nog wel veel moet leren en wennen, zoek ik een huis zonder kinderen. Ondanks dat ik het goed kan vinden met de honden bij de dierenopvang, vind ik benaderd worden door honden op een wandeling nog wel erg eng en word ik hier heel nerveus van.

Heeft u ervaring met honden die gewend zijn om te vluchten en die veel tijd nodig hebben om te wennen? Neem dan, uitsluitend via de mail, contact op met de verzorgers van de dierenopvang. Wilt u in de mail ook uw telefoonnummer en een korte gezinssituatie omschrijven? Hopelijk tot gauw, Poot van Zeus!

Houd u er rekening mee, dat als wij u uitnodigen om kennis te maken met Zeus, dat u minimaal 3x en waarschijnlijk vaker moet langskomen. Zeus heeft veel tijd nodig om te wennen aan onbekende personen. Het is in zijn belang dat hij die tijd krijgt!

 

 

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten