Hallo, ik ben Mooney.

Ik ben een heel schattig dwergkonijntje van ongeveer 1 jaar oud. Zoals u op de foto’s kunt zien, ben ik wit van kleur en heb ik prachtige blauwe ogen die direct opvallen als u mij ziet. Van karakter ben ik heel zachtaardig en mensgericht. Als mijn verzorgers mijn verblijf schoonmaken, dan kom ik altijd nieuwsgierig kijken en om aaitjes en knuffels vragen. Ik leg mijn kopje dan helemaal plat in de hoop dat ze zo lang mogelijk doorgaan met mij aaien. Ik zoek dan ook een fijn huisje met een baasje die veel aandacht en tijd voor mij heeft. Daarnaast hoop ik op veel ruimte om op ontdekking te kunnen gaan en lekker te kunnen rennen en springen. En natuurlijk een lief konijnenvriendje aan mijn zijde.

Kunt u mij het huisje bieden dat ik zoek? Dan kunt u mijn verzorgers mailen voor een kennismaking en eerste date.

Hoi ik ben Kokkie,

Ik ben een hele mooie en lieve hangoor van ongeveer 2 jaar oud. Samen met mijn zusje Peppie ben ik op straat gevonden en ben ik bij Dierenopvang Hengelo terechtgekomen. Voor mijn verzorgers was het gelijk duidelijk dat ik weinig contact met mensen gewend was. In het begin vond ik het heel eng als mijn verzorgers in de buurt kwamen of mijn verblijf gingen schoonmaken. Ondertussen ben ik al een stuk minder bang geworden en kom ik erachter dat ik eigenlijk wel sociaal en mensgericht ben. Ik spring niet meer weg als mijn verzorgers in de buurt komen en vind het fijn om geaaid te worden. Je moet mij alleen wel altijd rustig benaderen, zodat ik niet schrik. Bij mijn vorige baasje heb ik niet veel ruimte gehad, dus ik vind het nu heerlijk om te kunnen rennen en springen in de ren op de opvang. Een ruim verblijf is dan ook een vereiste voor mijn nieuwe huis. Ik zoek een baasje die me dat kan bieden en die veel geduld met mij heeft, zodat ik langzaam steeds meer uit mijn schulp kan kruipen en steeds socialer kan worden.

Voor een kennismaking en eerste date kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Willy.
Ik ben een hele schattige en lieve hangoor. Samen met konijnen Lars en Peter ben ik door mijn vorige baasje zomaar ergens buiten uitgezet. Gelukkig hebben ze ons bij de Dierenopvang gebracht en kunnen we nu op zoek naar een fijn huisje. Ik ben een heel zachtaardig en sociaal konijn. Als mijn verzorgers mijn verblijf schoonmaken, dan word ik graag even geaaid en geknuffeld. Ik ben een echt allemansvriendje en daarom zou ik ook heel geschikt zijn om bij een gezin met kinderen geplaatst te worden.

Wat ik graag zou willen in de toekomst is een baasje die veel aandacht voor mij heeft en mij een fijn thuis kan bieden met lekker veel ruimte om te kunnen rennen en een lieve voedster aan mijn zijde.
Wat ik nog wel moet vermelden is dat ik mogelijk in de toekomst last van mijn darmen kan krijgen. Mijn verzorgers kunnen u hier meer over vertellen als u interesse heeft in mij.

De eerste date doen we altijd op de opvang. Voor een kennismaking of eerste date kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hallo, ik ben Alice.

Ik ben een heel leuk, vrolijk konijntje. Ik ben een hangoortje, maar ik heb mijn oortjes vaak een beetje omhoog staan, in de vliegtuigstand. Daardoor zie ik er heel erg schattig uit. Ik heb misschien een beetje een gekke naam voor een konijn. Dit komt omdat ik ben genoemd naar een van de vaste konijnenverzorgers bij de Dierenopvang. Ik heb een heel zacht karakter en ben erg mensgericht. Voor aaien moet u mij wel voorzichtig benaderen, want dat vind ik wel een beetje spannend. Zeker als ik u nog niet ken. Verder ben ik heel actief en nieuwsgierig en ga ik graag op verkenning. Ik heb dan ook veel ruimte nodig om lekker rond te kunnen snuffelen. Als laatste moet ik u nog wel vertellen dat het kan zijn dat ik in de toekomst last krijg van mijn darmen. Daarom heb ik wel een ervaren konijnenbaasje nodig.

Mijn verzorgers kunnen u alle informatie hierover geven als u interesse in mij heeft, zodat u kunt kijken of u het aandurft met mij. In de toekomst hoop ik op een lief baasje, veel ruimte om lekker te rennen en een lieve gecastreerde ram aan mijn zijde.

Voor een kennismaking en eerste date, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Inez,

Ik ben een heel leuk, vrolijk konijntje. Zoals u op de foto’s kunt zien, ben ik een hangoortje, maar een van mijn oortjes staat vaak een beetje rechtop. Daardoor zie ik er heel erg schattig uit. Ik heb misschien een beetje een gekke naam voor een konijn. Ik ben namelijk genoemd naar een van de vaste konijnenverzorgers bij Dierenopvang Hengelo. Van karakter ben ik heel nieuwsgierig en actief. Als mijn verzorgers mijn verblijf schoonmaken en ze letten even niet op, dan spring ik mijn verblijf uit en ga ik in no time de hele ruimte door. Ik houd er dus van om lekker op verkenning te gaan en sta graag overal met mijn neusje bovenop. Mensgericht ben ik ook, maar met aaien moet u mij wel een beetje voorzichtig benaderen.

Als laatste moet ik u nog wel vertellen dat het kan zijn dat ik in de toekomst last krijg van mijn darmen. Daarom heb ik wel een ervaren konijnenbaasje nodig. Mijn verzorgers kunnen u alle informatie hierover geven als u interesse in mij heeft, zodat u kunt kijken of u het aandurft met mij. Waar ik op hoop in de toekomst is een lief baasje, veel ruimte om lekker te rennen en een lieve gecastreerde ram aan mijn zijde.

Heeft u interesse in mij? Dan kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Luca.

Ik ben een heel schattig klein dwergkonijntje. Ik ben nog geen jaar oud. Ik ben als baby bij de opvang gekomen, maar ben ondertussen volgroeid. Mijn verzorgers vinden mij een erg bijdehand konijntje met een eigen willetje. Ik ben erg actief en nieuwsgierig en ik houd heel erg van aaien. Ik leg dan mijn kopje helemaal plat om de aaitjes in ontvangst te nemen. Ik ben dus heel lief en aanhankelijk, maar u moet ook weten dat ik een kleine gebruiksaanwijzing heb. Af en toe kan ik namelijk wel happen. Dit is voornamelijk als mijn verzorgers bezig zijn in mijn ren of als ze mij te snel benaderen. Dan laat ik merken dat ik het er niet mee eens ben of ervan schrik. Hier zou u wel rekening mee moeten houden en om deze reden kan ik niet bij jonge kinderen gaan wonen. In de toekomst zou ik graag een fijn baasje willen die mij begrijpt en veel ruimte voor mij heeft om lekker te rennen en ravotten. En natuurlijk een lieve voedster aan mijn zijde.

Voor een eerste date op de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, wij zijn Kiwi en Rosie.

Wij zijn een heel leuk koppel die samen een fijn huisje zoeken.
Ik, Rosie, ben een dwergkonijntje met een leeuwenkopje. Ik houd erg van knuffelen en ga daar ook lekker voor liggen. Verder ben ik heel actief en nieuwsgierig en zet ik graag mijn ren op de kop. Mijn vriendje Kiwi is net zo actief en nieuwsgierig als ik, daarom passen we ook zo goed bij elkaar. Kiwi vindt een aai op zijn tijd best fijn, maar gaat vooral graag lekker zijn eigen gang. Zoals u op de foto’s van ons kunt zien, heeft Kiwi een lange vacht. Dit is heel mooi en schattig, maar het raakt ook snel in de klit. Kiwi heeft dan ook veel vachtverzorging nodig. Hij moet twee keer per week geborsteld (en geknipt) worden om zijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Wij zoeken een baasje die ons een fijn huis binnen (i.v.m. Kiwi’s vacht) kan bieden en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in de vacht van Kiwi.

Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

Hoi, wij zijn Harvey en Milly.

Wij zijn een heel lief, schattig koppel en wij zoeken samen een fijn huisje.
Ik, Harvey, ben een mooie hangoor met prachtige blauwe ogen. Ik ben een echte allemansvriend die altijd toe is aan aandacht en aaitjes. Daarnaast ben ik ook heel actief en ik kan heel hoog springen! Op de opvang ben ik al eens over mijn ren heen gesprongen. Bij mijn nieuwe baasjes heb ik dus een veilig verblijf nodig, waar ik niet uit kan ontsnappen.
Ik, Milly, ben een heel schattig klein dwergkonijntje. Ik ben heel erg actief en nieuwsgierig en houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Ik kom gelijk kijken als mijn verzorgers bij mijn ren komen. Ik kan echt genieten van aaien, maar vind dat soms ook nog wel een beetje spannend.
Wij zijn een heel hecht koppel en doen niets liever dan bij elkaar liggen en elkaar wassen. Wij zoeken een lief baasje die ons lekker de ruimte kan bieden om samen te zijn en dingen te ontdekken.

Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

Hoi, ik ben Eevie.
Ik ben drachtig gevonden en bij dierenopvang Hengelo terecht gekomen. Eenmaal daar heb ik zes prachtige kleintjes gekregen. Sindsdien zit ik met mijn kleintjes in een gastgezin. Mijn kleintjes zijn nu zover dat ze zonder mij kunnen, dus mag ik op zoek naar een fijn huisje voor mezelf.
Ik ben een nieuwsgierige dame die direct komt kijken als er iemand bezig is in mijn ren. Wel kan ik erg schrikken van onbekende geluiden of bewegingen en dan schiet ik gelijk weg. Ik durf wel bij je te komen en duw dan mijn neusje tegen je aan, maar aaien vind ik nog wel eng.
Wat ik ook moet vertellen over mijzelf is dat ik een hele mooie lange vacht heb. Mijn vacht moet elke week geborsteld en regelmatig geknipt worden. Dit vind ik niet zo leuk, maar ik laat het wel braaf toe. Mijn nieuwe baasje moet ervaring hebben met lange vachten of dit willen leren voor mij, want veel mensen onderschatten het werk dat daarbij hoort.
Wat ik zoek is: Een rustig huisje binnen (i.v.m. mijn lange vacht) met veel ruimte. Een lief baasje die veel geduld met mij zal hebben en een lieve konijnenman aan mijn zijde.
Heeft u het juiste huisje voor mij? Dan kunt u via de mail een afspraak maken voor een eerste date op de opvang.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten