Hallo, ik ben Benji.

 

Ik ben net zo lief en zachtaardig als ik eruit zie!

Als de verzorgers in mijn ren komen kijk ik eerst even de kat uit de boom, maar ik word dan toch zo nieuwsgierig dat ik ga kijken wat ze doen. Een aaitje over mijn koppie vind ik dan ook wel fijn, als ik rustig benaderd word.

Te veel drukte om me heen vind ik niet fijn, dat vind ik een beetje eng. Ik kan wel bij oudere kinderen wonen die weten hoe ze met een konijntje zoals ik om moeten gaan.

Opgepakt worden vind ik echt heel eng, dat ga ik ook nooit leuk vinden.

Ik loop een beetje stijf, en dat komt omdat mijn heupen iets versleten zijn. Niet heel erg hoor, maar ik moet wel elke dag pijnstilling krijgen. Dat vind ik helemaal niet erg, het is lekker op een stukje witlof, dat eet ik zo op, en ik hoef dan gelukkig niet opgepakt te worden hiervoor. Mijn nieuwe baasje moet dit voortzetten in mijn nieuwe huis.

Ik ben op zoek naar een lieve, rustige konijnen-vriendin waar ik mee samen mag gaan wonen. Daten kan hier op de opvang op afspraak.

Hoi! Mijn naam is Daan.

Ik ben in de opvang gekomen omdat mijn broertje is overleden. Nu ben ik op zoek naar een nieuw huis mét een vriendje.

Ik ben een lieve cavia van 2 jaar oud. Ik laat mij graag aaien en ook optillen is geen probleem. In mijn vorige huis was ik kinderen gewend. Ook ben ik ben gek op lekkere hapjes en groenvoer.

 

Heb jij een vriendje voor mij? Je kan, bij voorkeur per mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking.

Super vriendelijke jonge Vlaamse Reus zoekt nieuw thuis!

Jillz is heel aanhankelijk, zachtaardig en dol op aaitjes krijgen. Ze komt meteen naar de verzorgers toe als die haar verblijf in stappen, en botst dan met haar snuitje tegen ze aan om aaitjes te vragen. Ze kan niet genoeg krijgen van de aandacht die we haar geven! Ze is ook een beetje ondeugend; ze wil wel eens in onze broekspijpen happen en eraan trekken.

Jillz is nog in de groei, onze dierenarts heeft haar op 6 maanden leeftijd geschat. Deze jonge dame is op zoek naar een gecastreerd rammetje om samen oud mee te worden. Jillz zal een groot konijn worden en heeft daarom ook de ruimte nodig.

Kunt u Jillz een fijn plekje bieden?

Dit is Plop. Plop is een heel leuk konijn; hij is lief, aanhankelijk en zachtaardig.

Hij kijkt eerst een beetje de kat uit de boom, maar komt daarna zelf naar ons toe om aandacht te vragen. Hij vindt aaitjes over zijn koppie heerlijk. Hij vindt het wat minder fijn als wij hem benaderen.

Plop kan geplaatst worden bij een gezin met kinderen, als die kinderen rustig met hem om gaan en oud genoeg zijn om te snappen dat Plop liever zelf naar hen toe komt.  Hij houdt er niet van om opgepakt te worden, hij blijft liever met zijn pootjes op de grond!  Plop is op straat gevonden, de dierenarts heeft hem geschat op ongeveer 1 jaar oud.

Plop is gecastreerd en nu is hij helemaal klaar voor een nieuw leven samen met een konijnen-vriendinnetje. Hij wil graag veel ruimte om in te wonen, want hij is heel actief.

Komt u snel kijken bij Plop? U kunt telefonisch of per mail een afspraak maken.

Hallo, ik ben Saar.

Ik ben een hele lieve en mooie Vlaamse reus. Ik ben super nieuwsgierig en ook heel sociaal, maar wel met een eigen willetje!
Als je mijn verblijf in komt, ga ik meteen naar je toe en wil erg graag aandacht. Ik kan enorm genieten van aaitjes over mijn kop, ik ga er dan lekker voor zitten of liggen met mijn ogen dicht. Dit houd ik ook heel lang vol!

Ik ben een actief konijn, ik ren graag rond en spelen met een harde plastic bal vind ik erg leuk. Ik trek ook vaak aan mijn plasbak en graaf mijn etensbak uit, ja, ik zorg wel dat ik iets te doen heb, ik hou van actie!  Ik ben lekker eigenzinnig en ik weet wat ik wil. Als je in de weg zit, duw ik je met mijn neus, en ik vind het fijn om met mijn tanden aan stofjes te trekken, dus ook aan je broekspijpen. Ik ben dus lekker ondeugend van aard!

Omdat ik zo groot ben heb ik natuurlijk veel ruimte nodig. En ik wil graag een gecastreerde ram om mee samen te wonen.

Daten kan hier bij de opvang op afspraak. Komt u snel bij mij kijken?

Hallo, ik ben Bram. ik ben een heel gezellig, leuk en nieuwsgierig konijnen mannetje van 2,5 jaar.
Ik heb het prima naar mijn zin en ook konijnen-kwaad uithalen is leuk! Als mijn ren open gaat kijk ik meteen of ik eruit kan en de wijde wereld kan ontdekken.
Als de verzorgers in mijn verblijf komen dan ga ik meteen naar ze toe om een aaitje over mijn bolletje te krijgen.
Opgepakt worden vind ik niet leuk. Ik wil graag een nieuw baasje die rustig met mij om gaat, ik kan ook bij iets oudere kinderen wonen, als ze weten hoe ze met een konijntje moeten omgaan. Ik wil heel graag een vriendinnetje om de rest van mijn leven mee te delen.
Daarnaast is het belangrijk dat ik 24 uur per dag een ruim verblijf tot mijn beschikking heb, in een standaard konijnenhok voel ik me helemaal niet prettig en ben ik niet mezelf.

Wie heeft er een mooie woonplek met een lief vriendinnetje ?
Neem dan vooral contact op met onze opvang, bij voorkeur per mail.

 

Hallo, wij zijn Theo en Johan.
Wij zijn een lief koppel langharige cavia’s. Wij zijn dol op groente. Zo gauw wij in de gaten hebben dat er groenten verdeeld worden, beginnen wij gezellig te wheepen.
In de omgang zijn wij nog wel onzeker en weinig gewend. Ons karakter is zachtaardig van aard, wij trekken ons terug als we iets eng vinden.
Wij zoeken een nieuw baasje die ons veel aandacht kan geven, zodat wij wat meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.
Onze vacht heeft niet veel verzorging nodig, maar af en toe moet het losse haar er wel uit geborsteld worden.
Wie kan ons een nieuw begin geven in een fijne omgeving?

Hallo, wij zijn Theo en Johan.
Wij zijn een lief koppel langharige cavia’s. Wij zijn dol op groente. Zo gauw wij in de gaten hebben dat er groenten verdeeld worden, beginnen wij gezellig te wheepen.
In de omgang zijn wij nog wel onzeker en weinig gewend. Ons karakter is zachtaardig van aard, wij trekken ons terug als we iets eng vinden.
Wij zoeken een nieuw baasje die ons veel aandacht kan geven, zodat wij wat meer zelfvertrouwen kunnen krijgen.
Onze vacht heeft niet veel verzorging nodig, maar af en toe moet het losse haar er wel uit geborsteld worden.
Wie kan ons een nieuw begin geven in een fijne omgeving?

Omschrijving
Deze knappe cavia vent heet Pim. Pim is 1 jaar oud.

Pim is samen met cavia Max bij ons binnengekomen, ivm tijdgebrek van de oude eigenaar. Ze zijn samen opgegroeid, maar zaten afgelopen maanden niet meer samen omdat ze elkaar tijdens ruzie’s verwonden.

Pim is een hele lieve cavia.  Zodra hij het geknispper van een zak met groente hoort komt hij luid piepend uit zijn huisje om ook wat lekkers te vragen. Op schoot blijft hij rustig zitten en kan je hem lekker kriebelen. We hebben Pim in de opvang meerdere keren geprobeerd te koppelen, maar dit ging niet goed, Pim was te dominant. Wij hebben Pim daarom laten castreren, zodat als de tijd rijp is hij kan verhuizen en met een leuke dame kan gaan samen wonen. Samenwonen met een andere beer is geen optie voor Pim.

Wilt u Pim een goed huis bieden? Dan komen wij graag in contact met u!

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten