Hoi, ik ben Quinty
Ik ben een mooie grote dame van rond de 4 kilo. In juni ben ik op straat gevonden en bij de Dierenopvang gebracht. Zoals u kunt zien, ben ik een echte Lotharinger met een mooie witte vacht met zwarte tekening. Waarschijnlijk ben ik bij mijn vorige eigenaar niet zoveel geaaid, want menselijk contact ben ik niet echt gewend. Ik ben niet bang en durf wel bij je in de buurt te zijn, maar aaien vind ik alleen heel soms eventjes goed. Als ik iets moet wat ik niet zo leuk vind, bijvoorbeeld naar de dierenarts gaan, dan kan ik wel een pittige dame zijn, maar over het algemeen ben ik best wel rustig van karakter. Mijn verzorgers kunnen mij heel blij maken met wat lekkere groentes en als ik brokjes krijg, dan sta ik met mijn neus vooraan.
Ik ben op zoek naar een baasje die mij een rustig huisje met veel ruimte kan bieden en een lieve ram aan mijn zijde.
Heeft u interesse in mij? Dan kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Willy.
Ik ben een hele schattige en lieve hangoor. Samen met konijnen Lars en Peter ben ik door mijn vorige baasje zomaar ergens buiten uitgezet. Gelukkig hebben ze ons bij de Dierenopvang gebracht en kunnen we nu op zoek naar een fijn huisje. Ik ben een heel zachtaardig en sociaal konijn. Als mijn verzorgers mijn verblijf schoonmaken, dan word ik graag even geaaid en geknuffeld. Ik ben een echt allemansvriendje en daarom zou ik ook heel geschikt zijn om bij een gezin met kinderen geplaatst te worden.

Wat ik graag zou willen in de toekomst is een baasje die veel aandacht voor mij heeft en mij een fijn thuis kan bieden met lekker veel ruimte om te kunnen rennen en een lieve voedster aan mijn zijde.
Wat ik nog wel moet vermelden is dat ik mogelijk in de toekomst last van mijn darmen kan krijgen. Mijn verzorgers kunnen u hier meer over vertellen als u interesse heeft in mij.

De eerste date doen we altijd op de opvang. Voor een kennismaking of eerste date kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hallo, ik ben Alice.

Ik ben een heel leuk, vrolijk konijntje. Ik ben een hangoortje, maar ik heb mijn oortjes vaak een beetje omhoog staan, in de vliegtuigstand. Daardoor zie ik er heel erg schattig uit. Ik heb misschien een beetje een gekke naam voor een konijn. Dit komt omdat ik ben genoemd naar een van de vaste konijnenverzorgers bij de Dierenopvang. Ik heb een heel zacht karakter en ben erg mensgericht. Voor aaien moet u mij wel voorzichtig benaderen, want dat vind ik wel een beetje spannend. Zeker als ik u nog niet ken. Verder ben ik heel actief en nieuwsgierig en ga ik graag op verkenning. Ik heb dan ook veel ruimte nodig om lekker rond te kunnen snuffelen. Als laatste moet ik u nog wel vertellen dat het kan zijn dat ik in de toekomst last krijg van mijn darmen. Daarom heb ik wel een ervaren konijnenbaasje nodig.

Mijn verzorgers kunnen u alle informatie hierover geven als u interesse in mij heeft, zodat u kunt kijken of u het aandurft met mij. In de toekomst hoop ik op een lief baasje, veel ruimte om lekker te rennen en een lieve gecastreerde ram aan mijn zijde.

Voor een kennismaking en eerste date, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Inez,

Ik ben een heel leuk, vrolijk konijntje. Zoals u op de foto’s kunt zien, ben ik een hangoortje, maar een van mijn oortjes staat vaak een beetje rechtop. Daardoor zie ik er heel erg schattig uit. Ik heb misschien een beetje een gekke naam voor een konijn. Ik ben namelijk genoemd naar een van de vaste konijnenverzorgers bij Dierenopvang Hengelo. Van karakter ben ik heel nieuwsgierig en actief. Als mijn verzorgers mijn verblijf schoonmaken en ze letten even niet op, dan spring ik mijn verblijf uit en ga ik in no time de hele ruimte door. Ik houd er dus van om lekker op verkenning te gaan en sta graag overal met mijn neusje bovenop. Mensgericht ben ik ook, maar met aaien moet u mij wel een beetje voorzichtig benaderen.

Als laatste moet ik u nog wel vertellen dat het kan zijn dat ik in de toekomst last krijg van mijn darmen. Daarom heb ik wel een ervaren konijnenbaasje nodig. Mijn verzorgers kunnen u alle informatie hierover geven als u interesse in mij heeft, zodat u kunt kijken of u het aandurft met mij. Waar ik op hoop in de toekomst is een lief baasje, veel ruimte om lekker te rennen en een lieve gecastreerde ram aan mijn zijde.

Heeft u interesse in mij? Dan kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, wij zijn Kiwi en Rosie.

Wij zijn een heel leuk koppel die samen een fijn huisje zoeken.
Ik, Rosie, ben een dwergkonijntje met een leeuwenkopje. Ik houd erg van knuffelen en ga daar ook lekker voor liggen. Verder ben ik heel actief en nieuwsgierig en zet ik graag mijn ren op de kop. Mijn vriendje Kiwi is net zo actief en nieuwsgierig als ik, daarom passen we ook zo goed bij elkaar. Kiwi vindt een aai op zijn tijd best fijn, maar gaat vooral graag lekker zijn eigen gang. Zoals u op de foto’s van ons kunt zien, heeft Kiwi een lange vacht. Dit is heel mooi en schattig, maar het raakt ook snel in de klit. Kiwi heeft dan ook veel vachtverzorging nodig. Hij moet twee keer per week geborsteld (en geknipt) worden om zijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Wij zoeken een baasje die ons een fijn huis binnen (i.v.m. Kiwi’s vacht) kan bieden en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in de vacht van Kiwi.

Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

Hoi, wij zijn Harvey en Milly.

Wij zijn een heel lief, schattig koppel en wij zoeken samen een fijn huisje.
Ik, Harvey, ben een mooie hangoor met prachtige blauwe ogen. Ik ben een echte allemansvriend die altijd toe is aan aandacht en aaitjes. Daarnaast ben ik ook heel actief en ik kan heel hoog springen! Op de opvang ben ik al eens over mijn ren heen gesprongen. Bij mijn nieuwe baasjes heb ik dus een veilig verblijf nodig, waar ik niet uit kan ontsnappen.
Ik, Milly, ben een heel schattig klein dwergkonijntje. Ik ben heel erg actief en nieuwsgierig en houd ervan om nieuwe dingen te ontdekken. Ik kom gelijk kijken als mijn verzorgers bij mijn ren komen. Ik kan echt genieten van aaien, maar vind dat soms ook nog wel een beetje spannend.
Wij zijn een heel hecht koppel en doen niets liever dan bij elkaar liggen en elkaar wassen. Wij zoeken een lief baasje die ons lekker de ruimte kan bieden om samen te zijn en dingen te ontdekken.

Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Alleen geopend op afspraak