Hallo, ik ben Alice.

Ik ben een heel leuk, vrolijk konijntje. Ik ben een hangoortje, maar ik heb mijn oortjes vaak een beetje omhoog staan, in de vliegtuigstand. Daardoor zie ik er heel erg schattig uit. Ik heb misschien een beetje een gekke naam voor een konijn. Dit komt omdat ik ben genoemd naar een van de vaste konijnenverzorgers bij de Dierenopvang. Ik heb een heel zacht karakter en ben erg mensgericht. Voor aaien moet u mij wel voorzichtig benaderen, want dat vind ik wel een beetje spannend. Zeker als ik u nog niet ken. Verder ben ik heel actief en nieuwsgierig en ga ik graag op verkenning. Ik heb dan ook veel ruimte nodig om lekker rond te kunnen snuffelen. Als laatste moet ik u nog wel vertellen dat het kan zijn dat ik in de toekomst last krijg van mijn darmen. Daarom heb ik wel een ervaren konijnenbaasje nodig.

Mijn verzorgers kunnen u alle informatie hierover geven als u interesse in mij heeft, zodat u kunt kijken of u het aandurft met mij. In de toekomst hoop ik op een lief baasje, veel ruimte om lekker te rennen en een lieve gecastreerde ram aan mijn zijde.

Voor een kennismaking en eerste date, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Inez,

Ik ben een heel leuk, vrolijk konijntje. Zoals u op de foto’s kunt zien, ben ik een hangoortje, maar een van mijn oortjes staat vaak een beetje rechtop. Daardoor zie ik er heel erg schattig uit. Ik heb misschien een beetje een gekke naam voor een konijn. Ik ben namelijk genoemd naar een van de vaste konijnenverzorgers bij Dierenopvang Hengelo. Van karakter ben ik heel nieuwsgierig en actief. Als mijn verzorgers mijn verblijf schoonmaken en ze letten even niet op, dan spring ik mijn verblijf uit en ga ik in no time de hele ruimte door. Ik houd er dus van om lekker op verkenning te gaan en sta graag overal met mijn neusje bovenop. Mensgericht ben ik ook, maar met aaien moet u mij wel een beetje voorzichtig benaderen.

Als laatste moet ik u nog wel vertellen dat het kan zijn dat ik in de toekomst last krijg van mijn darmen. Daarom heb ik wel een ervaren konijnenbaasje nodig. Mijn verzorgers kunnen u alle informatie hierover geven als u interesse in mij heeft, zodat u kunt kijken of u het aandurft met mij. Waar ik op hoop in de toekomst is een lief baasje, veel ruimte om lekker te rennen en een lieve gecastreerde ram aan mijn zijde.

Heeft u interesse in mij? Dan kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, wij zijn Daisy en Abby,

Wij zijn twee hele schattige, zwarte cavia’s. Wij zijn zusjes van elkaar en lijken ook erg op elkaar. Alleen heeft Abby een kruintje op haar kopje en Daisy niet. Wij zijn nog heel erg jong en op dit moment verblijven we in een pleeggezin, samen met onze moeder. Toen we net geboren waren, waren wij erg afwachtend en angstig. Het liefst kropen wij weg achter onze moeder en lieten we ons niet teveel zien. Ondertussen durven wij al wat meer en rennen we lekker door de kamer. Ik, Daisy, ben echt ontzettend snel als ik ga rennen en vlieg dan de hele kamer door. Ik ben dol op groente en wil dat ook wel uit je hand eten. Mijn zusje Abby is wat rustiger en kijkt vaak eerst even de kat uit de boom. Als ze eenmaal op haar gemak is, dan zie je ook haar lekker door de kamer rennen. Abby is ook gek op groente en eet dit al heel ontspannen uit de hand van onze verzorgers.

Wij zoeken een baasje die veel tijd en aandacht voor ons heeft, zodat we steeds dapperder en socialer worden. Het liefst verhuizen we samen naar een nieuw baasje, maar we mogen eventueel ook apart van elkaar geplaatst worden. Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

Hoi, wij zijn Coco en Bibi,

Wij zijn twee leuke cavia’s die op zoek zijn naar een huisje. Wij zijn beiden drachtig bij de opvang gekomen en zijn toen naar een pleeggezin verhuisd, zodat we rustig onze baby’s konden krijgen. Toen we net op de opvang kwamen waren we allebei erg angstig en durfden we ons schuilhuisje bijna niet uit te komen. In het pleeggezin krijgen wij veel aandacht en onze verzorgers merken dat we langzaam al wat socialer en minder bang worden. Ik, Coco, ben in eerste instantie nog wel angstig en verstop me graag als je eraan komt. Heb je me eenmaal op schoot, dan vind ik het eigenlijk toch wel fijn om bij je te liggen. Ik, Bibi, wil graag aandacht, maar ben nog wel echt schrikachtig. Je kunt me wel aaien, maar na eventjes word ik dan wat onrustig. Mijn verzorgers zijn hier nog mee aan het oefenen met mij. Verder ben ik ontzettend dol op eten en als er eten aankomt sta ik vooraan en maak ik heel veel fluitgeluidjes.

Wij zouden graag samen verhuizen naar een nieuw baasje, maar we mogen ook apart van elkaar geplaatst worden als u al een leuk maatje voor één van ons heeft. Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

Verhaal:
Hallo, wij zijn Knofje en Dobby,

Wij zijn twee hele vrolijke, actieve cavia’s. Wij zijn nog heel erg jong en verblijven op dit moment in een pleeggezin. In het pleeggezin krijgen wij veel aandacht, daardoor worden wij al steeds socialer. Als we even los mogen lopen, dan rennen wij met zijn tweeën de hele kamer door. Ik, Knofje, ben erg enthousiast en beweeglijk. Als er groentes gegeven worden zit ik vooraan en laat ik goed van me horen met allemaal gezellige fluitgeluiden. Ik vind het soms nog wel een beetje spannend, maar ik kom wel bij je kijken en snuffelen. Op de hand zitten wil ik soms wel even voor wat groentes, maar daarna wil ik al snel weer lekker bewegen. Mijn vriendje Dobby heeft een heel zacht en lief karakter. Op de hand blijft hij al heel ontspannen zitten voor wat aaitjes en wat lekkere groente. Daarnaast is hij net zo actief en nieuwsgierig als ik en gaat hij graag op verkenning.

Wij zouden het liefst samen verhuizen naar een nieuw baasje, maar we mogen eventueel ook apart van elkaar geplaatst worden. Heeft u ons een fijn huisje te bieden? Dan kunt u mailen naar onze verzorgers.

Hallo, ik ben Nacho,

Ik ben een heel leuk konijntje met een mooie bruine gemengde vacht. Ik ben een beetje een pechvogel, want ik ben kort geleden voor de tweede keer in mijn leven in de opvang beland. Mijn maatje bij mijn vorige baasje is namelijk overleden en toen bleef ik alleen achter. Nu ben ik op zoek naar een nieuw huisje met een lief vriendinnetje voor het leven. Ik ben heel actief en heb veel ruimte nodig om lekker te kunnen rennen. Mensgericht ben ik niet zo heel erg en ik houd dan ook niet zo van aaien. Het liefste ga ik lekker mijn eigen gang. Ik zoek dan ook een baasje bij wie ik gewoon mezelf mag zijn en die mij de ruimte kan bieden die ik nodig heb.

Voor een kennismaking en eerste date, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Luca.

Ik ben een heel schattig klein dwergkonijntje. Ik ben nog geen jaar oud. Ik ben als baby bij de opvang gekomen, maar ben ondertussen volgroeid. Mijn verzorgers vinden mij een erg bijdehand konijntje met een eigen willetje. Ik ben erg actief en nieuwsgierig en ik houd heel erg van aaien. Ik leg dan mijn kopje helemaal plat om de aaitjes in ontvangst te nemen. Ik ben dus heel lief en aanhankelijk, maar u moet ook weten dat ik een kleine gebruiksaanwijzing heb. Af en toe kan ik namelijk wel happen. Dit is voornamelijk als mijn verzorgers bezig zijn in mijn ren of als ze mij te snel benaderen. Dan laat ik merken dat ik het er niet mee eens ben of ervan schrik. Hier zou u wel rekening mee moeten houden en om deze reden kan ik niet bij jonge kinderen gaan wonen. In de toekomst zou ik graag een fijn baasje willen die mij begrijpt en veel ruimte voor mij heeft om lekker te rennen en ravotten. En natuurlijk een lieve voedster aan mijn zijde.

Voor een eerste date op de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, wij zijn Knabbel en Charlie.

Wij zijn twee hele schattige en leuke cavia’s. Ik, Knabbel, ben mooi bruin van kleur en Charlie is zwart met een witte streep in zijn nek. We zijn beiden nog jong en in de groei. Wij moeten daarom nog wel een beetje wennen aan mensen. We durven ons al wel steeds meer te laten zien als onze verzorgers bezig zijn in onze ren. Net als de meeste cavia’s zijn we dol op hooi en lekkere groente.
Wij zouden het liefst samen verhuizen naar een nieuw baasje, maar we mogen eventueel ook apart van elkaar geplaatst worden.

Heeft u interesse in ons en kunt u ons een mooi huisje bieden, dan kunt u mailen naar onze verzorgers.

Hoi, wij zijn Kiwi en Rosie.

Wij zijn een heel leuk koppel die samen een fijn huisje zoeken.
Ik, Rosie, ben een dwergkonijntje met een leeuwenkopje. Ik houd erg van knuffelen en ga daar ook lekker voor liggen. Verder ben ik heel actief en nieuwsgierig en zet ik graag mijn ren op de kop. Mijn vriendje Kiwi is net zo actief en nieuwsgierig als ik, daarom passen we ook zo goed bij elkaar. Kiwi vindt een aai op zijn tijd best fijn, maar gaat vooral graag lekker zijn eigen gang. Zoals u op de foto’s van ons kunt zien, heeft Kiwi een lange vacht. Dit is heel mooi en schattig, maar het raakt ook snel in de klit. Kiwi heeft dan ook veel vachtverzorging nodig. Hij moet twee keer per week geborsteld (en geknipt) worden om zijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Wij zoeken een baasje die ons een fijn huis binnen (i.v.m. Kiwi’s vacht) kan bieden en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in de vacht van Kiwi.

Voor een kennismaking met ons, kunt u mailen naar onze verzorgers.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten