Hoi, ik ben Mango.
Ik ben een hele jonge voedster, ik ben op 31 maart dit jaar geboren. Mijn moeder is drachtig bij de opvang gekomen en heeft daar zes baby’s gekregen.
Met zijn zevenen zitten wij nu in een gastgezin, zodat wij al goed gewend raken aan huiselijke geluiden. Ook krijgen wij in het gastgezin lekker veel aandacht, zodat wij al best heel tam zijn.
Ik ben heel nieuwsgierig en kom gelijk aan je snuffelen als je bij mij in de ren komt. Ook vind ik het heel fijn om geaaid te worden en ga daar lekker voor liggen.
Mijn moeder heeft een lange vacht en ook bij mij begint mijn vacht al flink te groeien. Dit betekent dat ik elke week geborsteld en geknipt zal moeten worden om mijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Dit ben ik nu al goed aan het oefenen in het gastgezin. Ik laat dit redelijk rustig toe, maar je moet mij wel een beetje vasthouden af en toe.
Ik zoek een baasje die ervaring heeft met lange vachten, want veel mensen onderschatten hoeveel tijd hier in gaat zitten.
Ik zoek een fijn huisje binnen (i.v.m. met mijn lange vacht) en een konijnenman om mee door het leven te gaan. Voor een eerste date bij de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Luna.
Ik ben een hele jonge voedster, ik ben op 31 maart dit jaar geboren. Mijn moeder is drachtig bij de opvang gekomen en heeft daar zes baby’s gekregen. Met zijn zevenen zitten wij nu in een gastgezin, zodat wij al goed gewend raken aan huiselijke geluiden. Ook krijgen wij in het gastgezin lekker veel aandacht, zodat wij al best heel tam zijn.
Ik ben heel nieuwsgierig en kom gelijk kijken als je bij mij in de ren komt. Als je mij rustig benadert en mij even de tijd geeft om te wennen, vind ik het fijn om geaaid te worden.
Mijn moeder heeft een lange vacht en ook bij mij begint mijn vacht al flink te groeien. Dit betekent dat ik elke week geborsteld en geknipt zal moeten worden om mijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Dit ben ik nu al goed aan het oefenen in het gastgezin. Ik laat dit redelijk rustig toe, maar je moet mij wel een beetje vasthouden af en toe.
Ik zoek een baasje die ervaring heeft met lange vachten, want veel mensen onderschatten hoeveel tijd hier in gaat zitten.
Ik zoek een fijn huisje binnen (i.v.m. met mijn lange vacht) en een konijnenman om mee door het leven te gaan. Voor een eerste date bij de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Eevie.
Ik ben drachtig gevonden en bij dierenopvang Hengelo terecht gekomen. Eenmaal daar heb ik zes prachtige kleintjes gekregen. Sindsdien zit ik met mijn kleintjes in een gastgezin. Mijn kleintjes zijn nu zover dat ze zonder mij kunnen, dus mag ik op zoek naar een fijn huisje voor mezelf.
Ik ben een nieuwsgierige dame die direct komt kijken als er iemand bezig is in mijn ren. Wel kan ik erg schrikken van onbekende geluiden of bewegingen en dan schiet ik gelijk weg. Ik durf wel bij je te komen en duw dan mijn neusje tegen je aan, maar aaien vind ik nog wel eng.
Wat ik ook moet vertellen over mijzelf is dat ik een hele mooie lange vacht heb. Mijn vacht moet elke week geborsteld en regelmatig geknipt worden. Dit vind ik niet zo leuk, maar ik laat het wel braaf toe. Mijn nieuwe baasje moet ervaring hebben met lange vachten of dit willen leren voor mij, want veel mensen onderschatten het werk dat daarbij hoort.
Wat ik zoek is: Een rustig huisje binnen (i.v.m. mijn lange vacht) met veel ruimte. Een lief baasje die veel geduld met mij zal hebben en een lieve konijnenman aan mijn zijde.
Heeft u het juiste huisje voor mij? Dan kunt u via de mail een afspraak maken voor een eerste date op de opvang.

Hallo, ik ben Mirza.

Ik ben een heel lief en zachtaardig konijntje.
Ben heel nieuwsgierig, ik kom meteen kijken als er iemand voor mijn verblijf staat. Dan wil ik graag een aai over mijn bolletje, dat vind ik fijn. Geaaid worden is echt een feestje! Ik kan daarom geplaatst worden in een gezin met kinderen, die weten hoe ze met konijnen om moeten gaan en die daarin begeleid worden door volwassenen.
Ik heb mooie blauwe ogen, dat ziet er prachtig uit in combinatie met mijn witte vacht.
Graag help ik mee met het schoonmaken van mijn verblijf, ik controleer wat er weggegooid wordt door in de emmer met afval te springen. Als het deurtje even open staat, ga ik tegen de rand van de ren op staan en kijk vrolijk de wijde wereld in.
Wat ik zoek voor de toekomst: een lief gecastreerd vriendje om mee samen te wonen, veel ruimte zodat ik lekker kan rennen en onderzoeken en een heel lief baasje.
Wie kan mij dat bieden?
De eerste date doen we hier op de opvang, via e-mail kunt u daarvoor een afspraak maken. Tot snel!

Hallo, ik ben Samantha.

Een nieuwsgierige dame ben ik en ook lekker brutaal. Af en toe duw ik met mijn neusje tegen de verzorgers aan, om te laten weten dat ik de baas ben in mijn verblijf.
Wel ben ik erg voorzichtig in het contact met mensen, als ik benaderd wordt vind ik dat vaak eng en trek me dan terug. Ik wil zelf contact kunnen zoeken als ik daaraan toe ben. Doki en ik vormen een heel hecht koppeltje, we zitten graag bij elkaar in de buurt en Doki poetst mij regelmatig.
Wij zoeken samen een rustig huisje om te gaan wonen, zonder kleine kinderen om ons heen, dat is te druk voor ons. Ook willen wij graag veel ruimte. In een te klein verblijf heeft mijn vriendje Doki meer last van hok nijd. Terwijl hij eigenlijk zo’n lief en aanhankelijk konijntje is, die graag geaaid wordt.

Kennis maken met ons kan op afspraak via mail. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten.

Hallo, ik ben Doki.

Ik ben een heel mensgericht konijntje, een heerlijk knuffelkonijn. Ik ga ook naar mijn verzorgers toe als ze bij de ren komen en dan wil ik geaaid worden. Daar kan ik echt van genieten en ga daar ook lekker voor zitten. Heel klein van stuk ben ik, een dwergje, of ik raszuiver ben weet ik niet hoor.
Spelen vind ik leuk, ik ga dan onder een mandje zitten en wip die steeds omhoog.
Ik heb een beetje hok nijd, schrik ook soms van onverwachte bewegingen en dan kan ik bijten. Mijn nieuwe baasje moet daar wel mee om kunnen gaan.
Ik ben heel hecht met mijn vriendinnetje Samantha, wij vormen een gezellig koppel.
Wij zoeken een rustig huisje om te gaan wonen, zonder kleine kinderen om ons heen, dat is te druk voor ons. Wij willen graag veel ruimte. In een te klein verblijf heb ik, Doki, meer last van hok nijd. Terwijl ik eigenlijk zo’n lief en aanhankelijk konijntje ben, die graag geaaid wordt. Als ik rust vind op een mooie ruime plek en de mensen ken dan ben ik super aanhankelijk.

Kennis maken met ons kan op afspraak via mail. Wij kijken er naar uit u te ontmoeten.

Hallo, ik ben Abby.

Een prachtig konijntje ben ik. Mijn leeftijd is geschat op 1 jaar door de dierenarts, ik ben namelijk op straat gevonden.
Ik heb een eigen willetje, kan erg brutaal zijn en bots ook met mijn neusje stevig tegen de verzorgers aan als ze in de weg zitten. Ik ben echt een eigenwijs “ding”! Lekker nieuwsgierig ben ik ook, maar wel op een voorzichtige manier. Aanhankelijk ben ik niet, ik houd er niet van om geaaid te worden.
Wel ben ik heel schrikkerig en dan reageer ik best heftig. Ik schrik van plotselinge bewegingen en speer dan snel weg. Om die reden zoek ik een heel rustig huisje, waar geen jonge kinderen of andere dieren wonen. Wel wil ik een soortgenoot aan mijn zijde, ik zoek een gecastreerde man.
De eerste date doen we op de opvang, een afspraak kunt u maken via mail.
Als u nog geen konijn heeft kan ik ook een mannetje hier op de opvang uitzoeken, er zitten nu een aantal rammetjes die ook nog een maatje zoeken.

Hallo, ik ben Billy.

Tja, hoe omschrijf ik mezelf zonder op te scheppen? Ik ben gewoon een heel erg leuk en lief konijn!
Op dit moment zit ik in een gastgezin, heb ik lekker veel ruimte om los te lopen en ze zijn eigenlijk zelf een beetje verliefd op mij. Ik ben heel aanhankelijk, ik kan enorm genieten van geaaid worden en ga daar uitgebreid voor liggen.
Ik kan enorm hard rennen en maak daar ook lekkere gekke sprongen bij, echt een blij konijn.
Verder ben ik een actief konijn, graven vind ik ook erg leuk om te doen.
Maar wat ik nog mis is een beste vriendin, een konijnenmeisje aan mijn zijde. Ik wil graag verhuizen naar een baasje die een vriendin voor me heeft.
De eerste date op de opvang kan ingepland worden door een mail te sturen naar mijn verzorgers. Ik kijk ernaar uit!

Hallo, ik ben Binck.

Ik ben een hele leuke jonge konijnen-man. Zo sociaal als ik ben, kom ik altijd meteen kijken als mijn verzorgers mijn ren komen schoon maken, en ik bemoei me daar altijd heerlijk mee.

Ik heb een klein beetje een scheef koppie, dat ziet er erg schattig uit vind ik zelf. Ik heb een midden-oorontsteking gehad, en mijn koppie was heel scheef geworden, maar door de medicatie is ie bijna weer recht gaan staan. De pijn aan mijn oor is helemaal over en ik ben gezond verklaard door de dierenarts.
Geaaid worden vind ik heerlijk en ik kan daar echt van genieten. Als ik schrik dan hap ik wel van me af. Ik moet daarom altijd langzaam benaderd worden.

Lekker actief ben ik en groot, ik spring zo over een standaard rennetje heen, dus mijn nieuwe verblijf moet goed veilig zijn zodat ik niet ontsnap.

Mijn wensen voor de toekomst zijn: veel ruimte om lekker actief te kunnen zijn en een leuk konijnen-vriendinnetje aan mijn zijde om samen mee te rennen en springen.

Een afspraak voor de eerste date hier op de opvang kunt u maken via e-mail.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten