Hallo, ik ben Harvey.

Ik ben een heel lief, leuk, actief hangoortje. Ook zie ik er super schattig uit, mijn ogen zijn heel mooi blauw. Als allemans vriendje ben ik altijd toe aan aandacht en geaaid worden. Daar blijf ik zeker voor zitten en kan er heerlijk van genieten.
Maar ik ben ook een deugniet hoor! Ik ben hier op de opvang al ontsnapt uit mijn ren, ik ben er zo over heen gesprongen. Bij mijn nieuwe baasjes heb ik dus een veilig verblijft nodig, waar ik niet uit kan ontsnappen.
Verder zijn mijn wensen: een lieve voedster aan mijn zijde en lekker veel ruimte om te rennen en springen. En natuurlijk een zorgzaam baasje.
Wie kan mij dit bieden?
De eerste date doen we op de opvang. Een afspraak daarvoor kunt u maken door mijn verzorgers te mailen. Tot snel!

Hallo, ik ben Rosie.
Ben ik geen prachtig konijntje, met mijn mooie lokjes om mijn koppie? Ik ben heel mensgericht en nieuwsgierig. Ik ben ook een echte knuffelaar hoor! Als de verzorgers mijn hok opschonen, wil ik de hele tijd geaaid worden en ga telkens weer naar ze toe voor aandacht.
Als ik te snel benaderd word kan ik wel grommen en uitvallen met mijn pootjes, dat is gewoon omdat ik het dan even eng vind.
Ook ben ik een heel actief konijntje, rennen en springen doe ik regelmatig.
Voor mijn toekomst wens ik een gecastreerde ram aan mijn zijde, veel ruimte om te bewegen en een heel lief konijnenbaasje die mij aandacht geeft.
De eerste date doen we hier op de opvang, een afspraak daarvoor kunt u maken met mijn verzorgers via e-mail.

Hoi, ik ben Waldo.
Ik ben een jonge ram, afgelopen maart geboren. Mijn moeder is drachtig bij de opvang gekomen en heeft daar zes baby’s gekregen. Met zijn zevenen hebben we een tijd in een gastgezin gezeten, zodat wij al goed gewend konden raken aan huiselijke geluiden en aan mensen. Ondertussen zijn we weer terug bij de opvang en klaar voor een eigen huis. Ik ben erg actief en nieuwsgierig en kom me er lekker mee bemoeien als je in mijn ren aan het schoonmaken bent. Aaien vind ik fijn, als ik rustig wordt benaderd en op mijn gemak ben. Mijn moeder heeft een lange vacht en mijn vacht begint ook al aardig te groeien. Dit is heel schattig om te zien, maar het raakt ook snel in de klit en is voor mijn nieuwe baasje veel werk. Dit betekent namelijk dat ik één keer in de week geborsteld en geknipt moet worden om mijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Ik vind dit borstelen niet echt leuk, maar ben het wel gewend en ik laat dit rustig toe. Ik zoek een baasje die mij een fijn huis binnen (i.v.m. mijn vacht) kan bieden, met een leuke voedster, en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in mijn vacht.

Voor een eerste date bij de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Pip.
Ik ben een jonge ram, afgelopen maart geboren. Mijn moeder is drachtig bij de opvang gekomen en heeft daar zes baby’s gekregen. Met zijn zevenen hebben we een tijd in een gastgezin gezeten, zodat wij al goed gewend konden raken aan huiselijke geluiden en aan mensen. Ondertussen zijn we weer terug bij de opvang en klaar voor een eigen huis. Ik ben erg actief en nieuwsgierig en kom me er lekker mee bemoeien als je in mijn ren aan het schoonmaken bent. Aaien vind ik fijn, als ik rustig wordt benaderd en op mijn gemak ben. Mijn moeder heeft een mooie lange vacht en ook bij mij begint mijn vacht al flink te groeien. Dit betekent dat ik één keer per week geborsteld en geknipt zal moeten worden om mijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Ik vind dit borstelen niet echt leuk, maar ben het wel gewend en ik laat dit rustig toe. Ik zoek een baasje die mij een fijn huis binnen (i.v.m. mijn vacht) kan bieden, met een leuke voedster, en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in het verzorgen van mijn vacht.

Voor een eerste date bij de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Lilo.
Ik ben een jonge ram, afgelopen maart geboren. Mijn moeder is drachtig bij de opvang gekomen en heeft daar zes baby’s gekregen. Met zijn zevenen hebben we een tijd in een gastgezin gezeten, zodat wij al goed gewend konden raken aan huiselijke geluiden en aan mensen. Ondertussen zijn we weer terug bij de opvang en klaar voor een eigen huis. Ik ben erg actief en nieuwsgierig en kom gezellig kijken als je in mijn ren bezig bent. Als je mij rustig benadert en mij even de tijd geeft om te wennen, vind ik het fijn om geaaid te worden. Mijn moeder heeft een lange vacht en mijn vacht begint ook al aardig te groeien. Dit is heel schattig om te zien, maar het raakt ook snel in de klit en is voor mijn nieuwe baasje veel werk. Dit betekent namelijk dat ik één keer in de week geborsteld en geknipt moet worden om mijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Ik vind dit borstelen niet echt leuk, maar ben het wel gewend en ik laat dit rustig toe. Ik zoek een baasje die mij een fijn huis binnen (i.v.m. mijn vacht) kan bieden, met een leuke voedster, en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in mijn vacht.

Voor een eerste date bij de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hoi, ik ben Kiwi.
Ik ben een jonge ram, afgelopen maart geboren. Mijn moeder is drachtig bij de opvang gekomen en heeft daar zes baby’s gekregen. Met zijn zevenen hebben we een tijd in een gastgezin gezeten, zodat wij al goed gewend konden raken aan huiselijke geluiden en aan mensen. Ondertussen zijn we weer terug bij de opvang en zijn we gecastreerd en klaar voor een eigen huis. Ik ben erg nieuwsgierig en kom direct kijken als je bezig bent in mijn ren. Aaien vind ik fijn en daar ga ik lekker voor liggen. Wat ik wel moet melden is dat ik, net als mijn moeder, een lange vacht heb. Dit is heel mooi en schattig, maar het raakt ook snel in de klit en is voor mijn nieuwe baasje veel werk. Dit betekent namelijk dat ik twee keer in de week geborsteld en geknipt zal moeten worden om mijn vacht mooi en klittenvrij te houden. Ik vind dit borstelen niet echt leuk, maar ben het wel goed gewend en ik laat dit rustig toe. Ik zoek een baasje die mij een fijn huis binnen (i.v.m. mijn vacht) kan bieden, met een leuke voedster, en die het niet erg vindt om veel tijd te steken in mijn vacht.

Voor een eerste date bij de opvang, kunt u mailen naar mijn verzorgers.

Hallo, ik ben Milly.

Ik ben heel nieuwsgierig en ondernemend. Als de verzorgers voor mijn ren komen staan, ga ik meteen kijken wat ze doen. Gaan ze dan bij mij in de ren, dan vind ik dat wel een beetje spannend. Maar als ze dan heel voorzichtig mij over mijn koppie gaan aaien geniet ik daar wel van.
Ik ben een heel actief konijntje, ik ben graag bezig. Ik zoek een maatje om konijnen-kwaad mee uit te halen. Graag zou ik een gecastreerd mannetje aan mijn zijde hebben. Maar wel 1 met lekker veel ruimte om in rond te rennen.
Omdat ik als vondeling ben binnen gekomen weten ze hier mijn exacte leeftijd niet, maar ik ben door de dierenarts geschat tussen de 6-12 maanden oud.

De eerste date doen we hier op de opvang, een afspraak kunt u maken via e-mail.

Hoi, ik ben Eevie.
Ik ben drachtig gevonden en bij dierenopvang Hengelo terecht gekomen. Eenmaal daar heb ik zes prachtige kleintjes gekregen. Sindsdien zit ik met mijn kleintjes in een gastgezin. Mijn kleintjes zijn nu zover dat ze zonder mij kunnen, dus mag ik op zoek naar een fijn huisje voor mezelf.
Ik ben een nieuwsgierige dame die direct komt kijken als er iemand bezig is in mijn ren. Wel kan ik erg schrikken van onbekende geluiden of bewegingen en dan schiet ik gelijk weg. Ik durf wel bij je te komen en duw dan mijn neusje tegen je aan, maar aaien vind ik nog wel eng.
Wat ik ook moet vertellen over mijzelf is dat ik een hele mooie lange vacht heb. Mijn vacht moet elke week geborsteld en regelmatig geknipt worden. Dit vind ik niet zo leuk, maar ik laat het wel braaf toe. Mijn nieuwe baasje moet ervaring hebben met lange vachten of dit willen leren voor mij, want veel mensen onderschatten het werk dat daarbij hoort.
Wat ik zoek is: Een rustig huisje binnen (i.v.m. mijn lange vacht) met veel ruimte. Een lief baasje die veel geduld met mij zal hebben en een lieve konijnenman aan mijn zijde.
Heeft u het juiste huisje voor mij? Dan kunt u via de mail een afspraak maken voor een eerste date op de opvang.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten