Home > Nieuws > Update Tommy

Update Tommy

23 november 2022

Hallo!

Het is nu bijna 3 jaar geleden dat ik Tommy bij jullie heb opgehaald. Ik dacht, ik laat jullie nog eens weten hoe het nu gaat 😊.
Tommy is een ontzettend lieve, eigenzinnige en knuffelige jongen. Hij houdt er van om buiten in de tuin te zitten, of een klein blokje om te maken (mits het weer naar zijn zin is 😂.) Hij gaat nooit ver weg, en komt altijd aangerend als ik hem roep, ook al kan dat soms even duren.
Met slechter of kouder weer zit hij graag in de vensterbank, op een fleecedekentje dat ik daar voor hem heb neergelegd. Of hij ligt op de bank, op bed, of (een grote favoriet) op mijn of mijn vriend zijn schoot. Daar kan hij uren tevreden doormaken.
Hij was een beetje nors de eerste tijd dat ik hem had, maar nu is hij zo’n lieve schat. Hij is dol op knuffelen, en kan als geen ander spinnen en kopjes geven. Hij bijt en slaat ook bijna nooit meer nu. Naar andere mensen toe is hij wel heel eenkennig; van bijna niemand moet hij iets hebben van hun aandacht. Even snuffelen, maar dat is het kan ook wel. Of kort aaien, als hij diegene beter kent. En als je dan niet luistert naar zijn signalen, kan hij nog wel een een klap verkopen. Maar hij wordt er wel steeds beter in, meestal loopt hij nu dan gewoon weg.
Verder vindt hij het heel leuk om hele verhalen op te hangen tegen voornamelijk mij, maar soms ook mijn vriend, en dan kan je ook echt met hem “praten”. Geweldig.
Hij is ondertussen de benodigde kilo’s ook afgevallen, en is nu een fitte senior. Hij is erg dol op zijn natvoer elke avond, en dat laat hij ook merken. Vanaf een uur of 5 heeft hij verwachtingen 🙈.
Ik ben heel, heel blij om Tommy te hebben uitgekozen als kat. En volgens mij is dat wederzijds. In het begin vond hij het heel eng en vervelend als ik wegging, maar dat tolereert hij steeds beter. Hij heeft nu volgens mij door dat ik altijd terug kom, en dat hij dan liefde en lekkers krijgt. En hij heeft mij ook enorm geholpen in weer wat meer een veilige plek te hebben, en een beestje dat altijd op me wacht. Hij maakt de liefste geluidjes als hij weer binnen komt van een avontuur buiten, of als we een dagje weg zijn geweest. Hij is dan zo blij dat we terug zijn.
Kortom: ik ben jullie ontzettend dankbaar dat ik Tommy heb mogen meenemen, en hem een huis heb kunnen geven. Hij is voor mij onmisbaar geworden. Ik hoop dat ik nog wat heel wat jaartjes met hem tegemoet kan gaan ❤️.

Met vriendelijke groeten,

 

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten