Home > Nieuws > Update Tom en Boris

Update Tom en Boris

16 februari 2022

Twee weken geleden hebben wij Tom en Boris mogen ophalen bij jullie. Het was eerst nogal spannend voor ze en vooral Tom wilde zich het liefste verstoppen. Boris kwam snel los, maar na een paar dagen begon Tom ook los te komen.

Wij zijn blij te melden dat beide katten zich prima voelen in hun nieuwe huis. Tom is nog wat schuchter soms, maar we zien hem steeds meer ontspannen.
Hij durft nu bij ons in de buurt op de bank te zitten en zijn staart staat steeds vaker zelfverzekerd omhoog. Ook laat hij zich aanhalen en aaien en doet actief mee met speeltijd. Wij zien een ontspannen en blije kater.

Boris speelt en knuffelt heel graag en komt lekker bij ons zitten. Hij is een echte kitten en gaat overal onbezonnen in. Hij wilde graag samen spelen met Tom, maar wist niet zo goed hoe. Tom was er wel voor in en leert zijn jongere huisgenoot hoe je dat nou doet. Samen spelen en ravotten.
Boris en Tom hebben elkaar echt gevonden en ze rennen al spelend door het huis samen. Tom is begonnen met af en toe Boris te wassen. Boris vindt dat allemaal nog wel spannend, maar hij leert het wel.

Beide katten zitten heerlijk voor het raam, liggen op de bank en rennen achter balletjes en speeltjes aan of spelen met ons. Onze zoon is gek met ze en aait Tom elke avond rustig voordat hij naar bed gaat zodat Tom wat aan hem kan wennen. Tom spint dan altijd luidruchtig en komt daarna vaak even de slaapkamer in om rond te snuffelen.
Met Boris speelt en knuffelt hij na schooltijd en Tom doet dan ook graag mee. Ook Boris komt hem naar bed doen en snuffelt even rond in mijn zoons slaapkamer.
‘S avonds zijn beide katten in voor ravotten met elkaar en met mijn man en ik. En ook voor lekker slapen op schoot of in de buurt.

Wij en zij zijn erg blij met elkaar.

We zijn van plan nog lang van elkaar te genieten en we hopen jullie zo ook op de hoogte te hebben gebracht van een geslaagde adoptie.

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten