Home > Nieuws > Update Theo

Update Theo

15 december 2022

Hoi!
Een berichtje van Theo hier. Ik woon nu alweer twee weken bij mijn baasjes in Enschede. In het begin vond ik het wel een beetje spannend, maar ondertussen voel ik me helemaal thuis. Als ik iets toch nog erg spannend vind, dan mauw ik voor een beetje aanmoediging van mijn baasjes. En dan komt het altijd goed. Ik ben wel een beetje een kletskat en klets altijd terug als er tegen me gepraat wordt. En ik mauw natuurlijk ook als ik honger heb of aandacht wil.
Want van aandacht houd ik wel een beetje. Ik ben graag bij mijn baasjes in de buurt. Daarom vind ik het leuk als het weekend is. Maandag ben ik altijd wat chagrijnig omdat ik dan minder aandacht krijg. ’s Avonds kruip ik het liefst bij één van mijn baasjes op schoot en dan lig ik echt te genieten. Als ik even wat tijd voor mezelf nodig heb, dan sluip ik naar zolder, want ik heb uitgevonden dat je prima kan ‘loungen’ op de tuinkussens die daar liggen. Alleen vind ik de wasmachine die daar ook staat nogal raar. Ik hoop wel dat ik binnenkort de tuin in mag, want dat lijkt me echt heel leuk, maar dat mag nu helaas nog niet. Best stom.
Ik heb sinds een paar dagen het spelen ontdekt. Ik hol achter balletjes aan en wordt steeds beter in het vangen van mijn speelgoedmuis. Ik vind de zachte kleedjes en mandjes die mijn baasjes voor me kopen maar eng. Ik lig veel liever op het vloerkleed of de sportmat die niet van mij is (en waar ik mijn nagels niet in mag zetten, terwijl dat juist zo lekker is).
Ik word steeds actiever en durf steeds meer. Ik moet natuurlijk ook een beetje bewegen, want alleen maar relaxen en eten is niet goed voor mijn figuur. Gelukkig snappen mijn baasjes inmiddels dat ik rund niet zo lekker vind, maar vis en gevogelte wel. Dus ik denk dat het hier wel goed komt 😉
Hartelijke mauw van Theo! En natuurlijk ook de groetjes van mijn baasjes

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten