Home > Nieuws > Donatie van Frederiek

Donatie van Frederiek

30 juli 2022

Dit jaar wilde ik voor mijn verjaardag eens geen kadootjes hebben, want ik vond dat ik spullen genoeg heb. Ik heb mijn gasten gevraagd dat als ze toch iets wilden geven, of dat dan een donatie voor een goed doel mocht zijn. En als goed doel had ik besloten voor het dierenasiel in Hengelo te kiezen. Daar had ik eerder dit jaar een rondleiding gehad waarbij ik met name onder de indruk raakte van het sympathieke woonkamerproject dat toen nog in ontwikkeling was. Ouderen kunnen in die woonkamer katten knuffelen die zelf ook oud zijn of om andere reden niet meer plaatsbaar. Deze win-winsituatie voor beide partijen sprak mij zeer aan. Wat een leuk en goed initiatief!

Inmiddels heeft Bas Nijhuis de woonkamer formeel geopend en is er een mooie tuin bij aangelegd waar de katten en de bezoekers in en uit kunnen.

Afgelopen woensdag heb ik de opbrengst van mijn inzamelactie persoonlijk langs gebracht en kon ik wederom genieten van de schattige en prachtige poezen die daar allemaal zo liefdevol verzorgd worden. Deze optimale dierenliefde en zorgzaamheid, creëren een prettige sfeer wat maakt dat het leuk is om er rond te lopen. Je ziet dat de katten, maar ook honden en konijnen die daar in afwachting van een echt huis met een vast baasje zijn, het er naar hun zin hebben.

Diep respect voor de medewerkers Veronique, Manuela, Esther en Jay die samen met de vrijwilligers dit allemaal mogelijk maken en het asiel zo schoon en draaiende houden. Wat een goed werk!

Volgend jaar hoop ik weer jarig te zijn…. 😊
Frederiek

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten