Home > Nieuws > Dana

Dana

18 december 2021

Dag allemaal bij de dierenopvang,

 

Ik laat jullie graag even weten dat het heel goed met mij gaat! Ik heb het heel erg naar mijn zin en vind het heel gezellig hier. Ik krijg prima eten, al zou ik graag zien dat ze me wat vaker snacks en lekkere hondensnoepjes zouden geven. Maar ik heb begrepen dat ze dat niet zo’n goed idee vinden…. Ach, ik kan het altijd proberen, toch? Aandacht krijg ik ook genoeg. Daar zorg ik natuurlijk wel voor.

 

In het voorjaar ben ik geopereerd en zijn er door de dierenarts bultjes op vervelende plekken weggehaald. Dit bleken helaas niet de meest onschuldige bultjes, dus begin van de zomer zijn er nog een aantal weggehaald. Hopelijk blijf ik nu voorlopig vrij van bultjes en ergere klachten. We zullen zien!

Ik vermaak me verder prima hoor! Ik kan goed overweg met de andere huisdieren, daar hoeven mijn baasjes zich geen enkele zorgen meer over te maken. En ook wandelen en contact met andere honden gaat heel goed. Ik heb afgelopen jaar de nodige vrienden gemaakt in de buurt, dus we kwispelen wat af als we elkaar tegenkomen.

En hoewel ik wandelen erg leuk vind en graag even overal mijn neus insteek en zo nodig een plasje over pleeg, gaat dat ook wel eens mis: enige tijd geleden wandelden we rond kasteel Twickel. Erg mooi daar, al het groene gras. Ik had wel zin om daar even heerlijk op te gaan rollen en nam een flinke aanloop en sprong vol op… de kroos in de slotgracht! Mijn baasjes zagen me volledig kopje onder gaan, alleen de lijn stak nog uit het groene water. Als een verzopen kat ben ik naar de kant gezwommen en door de anderen op de kant geholpen. Dat doe ik (waarschijnlijk) nooit weer! Nu vind ik water sowieso toch alleen maar geschikt om te drinken, dus zwemmen hoeft voor mij niet zo.

Maar een dagje naar het strand in Scheveningen is wel helemaal top!

Thuis help ik ook graag. Ik ruim mijn speelgoed netjes op en zo nu en dan help ik in de tuin. Ik graaf wat af, al blijkt het gat dat ik maak soms niet nodig…?

Kortom, ik vermaak me prima en volgens mij vinden ze mij erg lief en leuk, dus ik zit helemaal op mijn plek! Mijn baasjes en ik willen tot slot, jullie bedanken voor de goede zorgen dit jaar en jullie allemaal fijne feestdagen en alvast een heel goed nieuwjaar wensen!

Met hartelijke kerstgroet,

Dana

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten