Home > Nieuws > Bram en Boris

Bram en Boris

22 mei 2020

Goedenavond,

Het is alweer enige tijd geleden dat we bij jullie Bram en Boris hebben geadopteerd.

Ik wil toch even laten weten hoe het met ze gaat.
Dat is namelijk heel erg goed en hebben het perfect naar hun zin.

Toen we ze net bij jullie hadden opgehaald waren ze enorm schuw en verbleven ze rustig op zolder. We hebben ze de grootste tijd met rust gelaten en een aantal keer per dag met ze gespeeld en toch wat aandacht gegeven.
Na enkele dagen kwamen ze naar beneden en won de nieuwsgierigheid het van de angst. Stapje voor stapje gingen ze zich meer op hun gemak voelen bij ons. Bram is de ondeugende kat (water uit je glas drinken, over je toetsenbord lopen en stiekem op het bed komen liggen) Boris is een rustige goedzak die het van een afstandje bekijkt, maar wel graag geaaid wordt. Een prima combinatie!

Inmiddels zijn we zover dat Bram vrolijk op schoot komt liggen uit zichzelf en Boris altijd in de buurt is. Het zijn 2 vrolijke katten die wanneer ze dat willen via ons kattenluik naar buiten gaan. Als ze uitgespeeld zijn komen ze lekker binnen liggen op de bank of bovenop de reusachtige krabpaal. Ze zoeken elkaar vaak op en liggen dan heerlijk tegen elkaar te slapen.

Al met al zijn we zeer blij met deze keuze en kijken uit naar hun jarenlange gezelschap. Ik heb nog enkele foto’s toegevoegd van het begin en hoe ze er nu uitzien.

Vriendelijke groet,

Tim en Nancy

 

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten