Ik heb een baas

Zoran

RasKruising Pers
Geslachtmannelijk
Leeftijd4 tot 8 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Zoran, ik ben een kruising pers van ongeveer 6 jaar oud.

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje! Omdat mijn vacht erg vies en geklit was, is mijn rug geschoren.

Ik ben een hele rustige kater met een iets afwachtend, maar ook lief karakter. Vaak lig ik rustig op de krabpaal te slapen, maar voor een lekker koekje kom ik graag naar mijn verzorgers toe! Ik heb wel even de tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, maar bij mijn vaste verzorgers kom ik inmiddels in de buurt. Als ik een snoepje aan het eten ben vergeet ik zelfs even dat aaien spannend is en laat ik mij voorzichtig aaien. Door vreemde mensen laat ik mij helaas nog niet aaien.

Ik kan het in de opvang goed vinden met de andere katten, maar ben niet extreem gehecht aan 1 vaste kat. Daarom mag ik in mijn eentje verhuizen naar een huis waar al een sociale kat woont, of zonder andere katten.

Vind u het niet erg dat ik tijdens een kennismaking waarschijnlijk nog niet geaaid wil worden en in een nieuw huis de tijd nodig zal hebben om te wennen? Dan kom ik graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking. Omdat ik een bijzonder ras ben, vragen mijn verzorgers €250,- voor mij. Houd u er ook rekening mee dat er helaas weinig bekend is over mijn medische voor geschiedenis?

 

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
4 tot 8 jaar
Ras
Kruising Pers
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Onbekend
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Onbekend
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
16/04/2020
Dossiernummer
9695

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten