Home > ik zoek een dier > Scooter
Ik heb een baas

Scooter

RasEuropese Korthaar
Geslachtmannelijk
Leeftijd1 tot 3 jaar

Over mij

Hoi, mijn naam is Scooter!

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje!

Ik ben een knappe zwart witte kater van pas ongeveer 1 jaar. Toen ik net in de opvang kwam was ik erg angstig, maar dit word steeds minder! Elke dag word ik een beetje stoerder en durf ik meer. Vaak lig ik ergens hoog te slapen, maar zodra mijn vaste verzorger(s) binnen komen, kom ik snel naar beneden om te kijken of ik wat lekkers krijg. Ik ben namelijk gek op snoepjes! Als ik snoepjes aan het eten ben vergeet ik vaak ook even hoe eng de verzorgers zijn en dan kunnen ze mij ook aaien. Optillen is nog wel ├ęcht een stapje te ver. Gelukkig ben ik wel heel nieuwsgierig en nog jong en wil ik wel heel graag!

In de opvang ben ik hele goede vriendjes met Kilian. Hij voelt een beetje als ‘grote broer’. Ik kijk bij hem af hoe stoer hij is, doe alles na en voel me veel relaxer als hij in de buurt is. Omdat wij het zo goed samen kunnen vinden, willen wij graag samen verhuizen naar een nieuw plekje.

Mijn verzorgers denken dat ik in een nieuw huisje mogelijk wel weer wat angstiger word. Heeft u veel geduld en vind u het niet erg als wij in een nieuw huis de tijd nodig hebben om te wennen? Dan komen wij graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking.

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
Ja
Leeftijd
1 tot 3 jaar
Ras
Europese Korthaar
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Onbekend
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
23/04/2020
Dossiernummer
9717

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten