Rheza

RasKruising Pers
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd4 tot 8 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Rheza! Ik ben vermoedelijk een kruising pers.

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje!

Het is u vast al opgevallen, maar ik kijk een beetje scheel! Mijn verzorgers vinden mij daarom éxtra schattig. Niet dat ik dat nodig heb… want ik heb een heel lief, bescheiden en aandoenlijk karakter! Ik begroet mijn verzorgers met zachte miauwtjes en probeer al ronddraaiend hun aandacht te krijgen. Ik wil natuurlijk wel gezien worden en een aaitje krijgen! Ik vind het fijn als mijn verzorgers mij rustig benaderen, snelle bewegingen en onverwachtse situaties schrik ik vaak nog van, maar dit gaat elke dag een beetje beter. Optillen is nog wel écht een stapje te ver voor mij.

Ik kan het in de opvang goed vinden met de andere katten, maar ben niet extreem gehecht aan 1 vaste kat. Omdat ik een maatje wel gezellig vind, mag ik verhuizen samen met een andere kat of in mijn eentje verhuizen naar een huis waar al een sociale kat woont.

Vind u het niet erg dat ik tijdens een kennismaking waarschijnlijk nog angstig over kan komen en in een nieuw huis de tijd nodig zal hebben om te wennen? Dan kom ik graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking. Omdat ik een bijzonder ras ben, vragen mijn verzorgers €250,- voor mij. Houd u er ook rekening mee dat er helaas weinig bekend is over mijn medische voor geschiedenis?

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
4 tot 8 jaar
Ras
Kruising Pers
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja, vanaf 10 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
08/05/2020
Dossiernummer
9728

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten