Home > ik zoek een dier > Radina
Ik heb een baas

Radina

RasKruising Maine Coon
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd1 tot 3 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Radina! Ik ben een super knappe kruising Maine Coon van ongeveer 3 jaar.

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend. Inmiddels ben ik helemaal klaar voor een goed huis!

Ik moest erg wennen aan alle geluiden, mensen en geuren in het asiel en had best wat tijd nodig om te wennen aan mijn verzorgers. De eerste tijd heb ik me daarom heel veel verstopt, maar dit doe ik bijna niet meer: ik lig nu graag op een hoge krabpaal. Daar kom ik snel van af als mijn verzorgers snoepjes hebben: die vind ik namelijk heerlijk! Ik vergeet dan zelfs even dat mijn verzorgers nog eng zijn en laat me dan aaien op mijn rug. Zodra ik dit doorheb loop ik toch snel weg en blaas ik soms. Ook begin ik steeds fanatieker te spelen!
Met de andere katten in de opvang kan ik prima samen leven, maar echte vriendjes zijn we niet. Ik zou mogen verhuizen naar een huis waar een soortgenootje woont, maar dit hoeft niet. Wel ben ik op zoek naar mensen die veel tijd voor mij hebben zodat ik nog meer kan wennen aan mensen. Ook is het belangrijk dat je het leuk vind om (zodra ik hier klaar voor ben) mijn vacht te verzorgen.

Mijn verzorgers denken dat ik mogelijk wel een terugval zal hebben door de stress van een verhuizing. Vind u dat niet erg? Dan kom ik graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking. Mijn verzorgers vragen voor mij 250,-  Houd u er rekening mee dat er weinig bekend is over mijn (medische) voorgeschiedenis? 

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
1 tot 3 jaar
Ras
Kruising Maine Coon
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja, vanaf 12 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Onbekend
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
08/05/2020
Dossiernummer
9729

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten