Home > ik zoek een dier > Nemusa
Ik heb een baas

Nemusa

RasKruising Blauwe Rus
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd4 tot 8 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Nemusa! Ik ben vermoedelijk een (kruising)blauwe rus.
Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje!

Ik ben een echte kat-uit-de-boom-kijker. Ik zal niet direct in je armen springen, maar heb even de tijd nodig om te bekijken of je niet te eng bent. Bij mijn vaste verzorgers kom ik inmiddels uit mijn holletje om een rondje door mijn verblijf te lopen, mijn verzorgers in de weg te lopen en knuffels te vragen! Optillen is nog wel ├ęcht een stapje te ver voor mij. Verder heb ik een rustig en bescheiden karakter en lig ik vaak rustig te slapen in een krabpaal.

Ik kan het in de opvang goed vinden met de andere katten, maar ben niet extreem gehecht aan 1 vaste kat. Daarom mag ik in mijn eentje verhuizen naar een huis waar al een sociale kat woont, of zonder andere katten. Mijn verzorgers denken dat ik het beste zal passen in een rustig huishouden, zonder kleine kinderen. Oudere kinderen die weten hoe ze mij moeten benaderen zijn wel welkom voor een kennismaking.

Vind u het niet erg dat ik tijdens een kennismaking waarschijnlijk nog angstig over kom en in een nieuw huis de tijd nodig zal hebben om te wennen? Dan kom ik graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking. Omdat ik een bijzonder ras ben vragen mijn verzorgers 250,- voor mij. Houd u er ook rekening mee dat er helaas weinig bekend is over mijn medische voor geschiedenis?

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
4 tot 8 jaar
Ras
Kruising Blauwe Rus
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja, vanaf 10 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
08/05/2020
Dossiernummer
9736

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten