Ik heb een baas

Moos

RasRagdoll
Geslachtmannelijk
Leeftijd9 jaar of ouder

Over mij

Hallo, mijn naam is Moos een echte Ragdoll man van 12 jaar oud. Ik ben op zoek naar nieuw personeel.

De reden dat ik nieuw personeel zoek is dat mijn baasjes gaan verhuizen naar een plek waar geen tuin is en dat heb ik echt nodig.

L!!!!Let op!!!: Ik zit niet in de Dierenopvang via de hun probeer ik een nieuw huisje te vinden

Ik zal jullie even wat vertellen over mijzelf, ik ben een hele lieverd en met mijn blauwe ogen laat ik jullie smelten. Ik lig graag op de bank en van mandjes moet ik niks hebben. Ik maak graag gebruik van de achtertuin om mijn plasje en poepje te doen. Zodra ik hiervan verlost ben sprint ik heel vrolijk weer naar binnen. Ik kan niet lang buiten blijven, want buiten is wel een beetje eng. In de zomer als de achterdeur open staat en mijn baasje van de zon geniet ,dan ben ik ook graag buiten om te genieten van de zon op mijn bolletje. Ik wil wel graag in een tuin die kat proef is!!!. En als mijn personeel weg gaan dan moet ik wel naar binnen. Want alleen buiten zijn is heel eng voor mij. Ik ben gek op natvoer ,van supermarkt de Plus liefst met vis ,ook eet ik Royal canin brokken merk Oral. Jaja je hoort het al ik ben kieskeurig . Ik heb een top vacht en je mag mij altijd borstelen ,ik ga er echt voor liggen

Ik heb zelf een paspoort.  Met alle gegevens. Ik kom bij een echte goede fokker weg. Ik ben heel gezond. Ik zoek wel graag een huis waar het rustig is . Ik kan met een rustige  poes. Geen honden en geen kleine kinderen. Ik ben een echte King in huis en als ik honger heb of een plasje moet dan laat ik jullie dat weten door luid te praten en hou dan ook niet op met praten totdat mijn personeel mij op mijn wenken bediend. S’avonds voordat mijn personeel naar bed gaan, moet ik nog wel een plasje doen in de tuin. Ik kan dat op commando.  Ik doe alleen een plasje op de kattenbak als het buiten heel hard regent.  Tja, ik hou niet van  natte billen .Ik lig ook heel graag op bed. Ik mag graag knuffelen en geaaid worden. Ik krap en bijt nooit. Ik vind het heerlijk als ik onder mijn buik gekriebeld word. Ik ga er dan effe lekker voor liggen. Rennen achter een touw of lampje vind ik geweldig.

 

Mocht u interesse in mij hebben stuur dan een mail via het contact formulier. Deze sturen ze dan door naar mijn baasjes.

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
nee
Leeftijd
9 jaar of ouder
Ras
Ragdoll
Kan bij honden
nee
Kan bij andere katten
ja
Kan bij kinderen
vanaf 12 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
ja
Speciale zorg
borstelen
Moet naar buiten
Ja
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
nee
In asiel sinds
Dossiernummer

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten