Home > ik zoek een dier > Kitten Max
Gereserveerd

Kitten Max

RasEuropese Korthaar
Geslachtmannelijk
LeeftijdJonger dan 1 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Max.

Ik ben samen met mijn 3 zusjes gevonden toen wij nog héél erg klein waren. Omdat onze mama nergens te vinden was, zijn wij door een pleegmama van de opvang groot gebracht met een flesje. Inmiddels zijn wij groot en sterk genoeg om naar ons for-ever home te verhuizen. Omdat ik het heel goed kan vinden met mijn zusje Mindy, willen wij graag samen verhuizen naar een nieuw huis.

Ik ben het enige broertje van het nestje. Ik ben niet helemaal zwart, maar heb heel iets een witte streep op mijn rug. Het lijkt wel een bandenspoor, daarom ben ik vernoemd naar die ene autocoureur. Maar snel ben ik ook wel! Ik ben dol op spelen en een echte knuffelkont!

Net als mijn zusjes ben ik opgegroeid in een huis met andere kittens en volwassen katten en ben gewend aan alle huiselijke geluiden en situaties. Doordat wij met de fles zijn groot gebracht zijn wij extra op mensen gericht! We zijn allemaal hele stabiele en lieve katjes, die zich in elke gezinssituatie zich makkelijk kunnen aanpassen. Wel zouden wij graag in ons nieuwe huis ook naar buiten willen als we oud genoeg zijn. We zijn in ons pleeghuis veel ruimte gewend en zijn super nieuwsgierig naar de buitenwereld!

Mogen wij bij jou komen wonen?

Stuur dan een mail naar de medewerkers van de opvang met een korte omschrijving van je gezinssituatie en je contactgegevens. Zij zullen de mails doorsturen naar mijn pleegmama en papa. Mijn pleeg mama en papa zoeken uit de mails de meest geschikte plek voor ons. Een kennismaking vind plaats in het pleeggezin.

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
Ja
Leeftijd
Jonger dan 1 jaar
Ras
Europese Korthaar
Kan bij honden
Ja
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja
Gecastreerd / gesteriliseerd
Nee
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Ja
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
10/09/2020
Dossiernummer
9921

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten