Katty

RasEuropese Korthaar
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd1 tot 3 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Katty.

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend. De naam Katty heb ik gekregen omdat ik heel ‘kattig’ was toen ik net in de opvang was. Mijn verzorgers dachten daardoor zelfs dat ik beter op een boerderij geplaatst kon worden. Maar inmiddels ben ik minder gestresst en gewend aan de drukte in de opvang en word ik steeds liever en nieuwsgieriger! De naam Katty past dus eigenlijk helemaal niet bij mij..

Vaak lig ik midden in de kamer op een krabpaal een dutje te doen. Als mijn verzorgers binnen komen zorg ik dat ik binnen 2 meter bereik ben, want misschien hebben ze wel een paar lekkere brokjes voor mij! Ik ben namelijk echt gék op eten en kom er dan vrolijk aangerend. Bij mijn vaste verzorgers ruik ik aan hun handen en pak ik zelfs het brokje uit de hand aan, maar bij mensen die ik nog niet ken vind ik dat te spannend. Als mijn verzorgers rustig in de kamer op de grond gaan zitten ga ik er vaak op een paar meter afstand bij liggen: dan kan ik goed kijken wat ze allemaal doen! Ook word ik steeds speelser!

Ik zoek een huisje met hele lieve mensen, die niet te hoge verwachtingen van mij hebben, zoals snel met mij knuffelen. Ook zou ik graag willen verhuizen met een maatje, of bij mensen wie al een maatje voor mij hebben. Mijn verzorgers denken dat ik mogelijk wel een terugval zal hebben door de stress van een verhuizing. Vind u dat niet erg? Dan kom ik graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking.

 

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
1 tot 3 jaar
Ras
Europese Korthaar
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja, vanaf 10 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Onbekend
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
08/05/2020
Dossiernummer
9738

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten