Home > ik zoek een dier > Kassia
Ik heb een baas

Kassia

RasKruising Ragdoll
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd1 tot 3 jaar

Over mij

Hoi!

Mijn naam is Kassia, ik ben volgens mijn verzorgers een (kruising?) Britse Korthaar van ongeveer 2 jaar.
Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje!
 
Volgens mijn verzorgers ben ik 1 van de meest aanhankelijkste katten van de groep! Dit was niet altijd zo, want toen we net in de opvang waren vonden we het allemaal best spannend, maar ik heb me hier al snel overheen gezet! Ik sta nu als 1e voor het hek om mijn verzorgers te begroeten en loop ze overal achter na. Als ze me dan nóg negeren, geef ik gewoon net zoveel kopjes tegen hun benen en voeten tot ze me wel aandacht moeten geven! Slim he? Ik vind het namelijk heerlijk om gekriebeld te worden! Heel soms tillen mijn verzorgers mij op zodat ik ook hier aan wen, dit vind ik nog wel een beetje spannend, ik kom liever gewoon naar hen toe. 
U had vast al wel gezien op de foto’s dat ik een lange vacht heb. Deze moet regelmatig geborsteld worden en klitjes eruit geknipt. Ook dit laat ik steeds beter toe! Ik ben dus op zoek naar baasjes die het leuk vinden om mijn vacht bij te houden. 
Ik ben niet gewend aan kinderen, maar mijn verzorgers denken wel dat ik hieraan kan wennen, mits de kinderen weten hoe ze met mij om moeten gaan.
Komt u snel met mij kennismaken? Neem dan, bij voorkeur via de mail, contact op met mijn verzorgers!Omdat ik een bijzonder ras ben vragen mijn verzorgers 250,- voor mij. Houd u er ook rekening mee dat er helaas weinig bekend is over mijn medische voor geschiedenis?

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
1 tot 3 jaar
Ras
Kruising Ragdoll
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
08/05/2020
Dossiernummer
9732

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten