Fufu

RasKruising Britse Korthaar
Geslachtvrouwelijk
Leeftijd4 tot 8 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Fufu! Ik ben vermoedelijk een kruising Britse Korthaar.

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend, maar inmiddels ben ik helemaal klaar voor een nieuw huisje!

Moet u stiekem ook een beetje lachen om mijn naam? Deze naam heb ik gekregen omdat 1 van mijn verzorgers een kat heeft die sprekend op mij lijkt en ook Fufu heet! Stiekem past deze naam ook wel bij mij, ik ben namelijk best klein van stuk, heb een super zachte vacht en ben echt een schatje! Ik was niet echt aan mensen gewend en ben daardoor nog wat voorzichtig, maar eis ook steeds vaker wat aandacht op bij mijn verzorgers. Aaien vind ik steeds fijner en ik volg mijn verzorgers overal om te kijken wat ze aan het doen zijn. Wel schrik ik nog van onverwachtse bewegingen en geluiden en is optillen nog wel écht een stapje te ver voor mij. Ook ben ik gek op snoepjes!

Ik zou het beste passen in een huis zonder kleine kinderen. Eventueel zou ik kunnen samen leven met een andere kat, maar dit is geen vereiste.

Vind u het niet erg dat ik tijdens een kennismaking waarschijnlijk nog angstig over kan komen en in een nieuw huis de tijd nodig zal hebben om te wennen? Dan kom ik graag bij u wonen! U kunt, per voorkeur via de mail, een afspraak maken met mijn verzorgers voor een kennismaking. Omdat ik een bijzonder ras ben, vragen mijn verzorgers €250,- voor mij. Houd u er ook rekening mee dat er helaas weinig bekend is over mijn medische voor geschiedenis?

4 jaar

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
4 tot 8 jaar
Ras
Kruising Britse Korthaar
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Ja, vanaf 8 jaar
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Ja
Boerderijkat
Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
08/05/2020
Dossiernummer
9751

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten