Home > ik zoek een dier > Buster
Gereserveerd

Buster

RasEuropese korthaar
Geslachtmannelijk
Leeftijd1 tot 3 jaar

Over mij

Hoi! Mijn naam is Buster. Ik ben een kater van ongeveer 1 jaar oud.

Ik ben samen met een grote groep katten van het zelfde adres in de opvang gekomen. Onze leefomstandigheden waren niet ideaal en we waren geen normale huiselijke situatie gewend. Inmiddels ben ik helemaal klaar voor een goed huis!

Toen ik net in de opvang was, was ik héél erg bang. Ik word steeds stoerder en vind mensen steeds minder eng, maar vertrouw mensen nog niet helemaal.
Als mijn verzorgers de kamer binnen komen, kom ik er vaak ook aangerend. Ik vind het namelijk ook super interessant wat zij doen, maar blijf wel veilig op een paar meter afstand. Alleen als er snoepjes uitgedeeld worden kom ik dichterbij, dan vergeet ik even hoe eng de mensen soms zijn. Ook met snoepjes laat ik mij nog niet aaien, ik blijf altijd op een afstandje.

Omdat ik steeds stoerder word, zou ik mogen verhuizen naar een huisje waar de mensen die op zoek zijn naar een projectje; die heel veel geduld met mij hebben en de eerste tijd niets van mij verwachten. Omdat ik het heel goed met andere katten kan vinden, zou het fijn zijn als er een maatje is waar ik bij kan afkijken dat mensen niet zo spannend zijn.

Ook zou ik mogen verhuizen naar een boerderij of andere buitenplek. De enige voorwaarde hieraan is dat ik de eerste tijd in een afgesloten omgeving kan wennen aan mijn nieuwe plek en dat zodra ik los loop ik ook een schuilplek krijg en er altijd beschikking is over droog voer en schoon water. In ruil voor een fijne buitenplek zal ik muisjes vangen!

Heb jij een fijn plekje voor mij? Dan kom ik graag bij jou wonen! Maak, bij voorkeur via de mail, een afspraak met mijn verzorgers.

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
1 tot 3 jaar
Ras
Europese korthaar
Kan bij honden
Onbekend
Kan bij andere katten
Ja
Kan bij kinderen
Nee
Gecastreerd / gesteriliseerd
Ja
Speciale zorg
Nee
Moet naar buiten
Onbekend
Wordt graag aangehaald
Onbekend
Boerderijkat
Ja/Nee
Vachtverzorging
Langzittend
Nee
In asiel sinds
23/04/2020
Dossiernummer
9714

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten