Ik heb een baas

Eppy

RasKruising
Geslachtmannelijk
LeeftijdJonger dan 1 jaar

Over mij

Hoi,

Mijn naam is Eppy ik ben nog jong, 9 maanden en weet nog niet zo goed hoe alles werkt op zo’n “ikzoekeenleukbaasjesite”. Mijn verzorgers hebben gezegd dat ik alleen even hoef te vertellen wie ik ben, wat ik graag doe of juist niet doe, waar ik wil wonen.

(Ook moest ik meteen vertellen dat je alleen per mail kunt reageren, lees ook het verhaaltje tot het eind. Heb zo mijn best hiervoor gedaan)

Ik ben dus Eppy, zoals jullie kunnen zien ben ik best een knappe jongen al zeg ik het zelf. Onder dit knappe en schattige uiterlijk zit ook een stoere en ondeugende puber. De eerste dag dat ik hier was, liep ik al rond als of ik hier altijd al had gewoond. Ik snuffelde overal. Vond het niet zo lekker ruiken en heb daar even wat aangedaan. Ik heb in elk hoekje even mijn pootje opgetild en een plasje gedaan. Als ik even alleen in mijn kamer zit en ik hoor mensen praten, begin ik te blaffen of te krabben aan de deur. Voor mij is dat heel normaal om te doen.

Mijn verzorgers hebben mij verteld dat ik niet overal binnen mag plassen, ze zeggen dat ik nog niet (helemaal) zindelijk ben? Het alleen zijn vind ik ook niet zo leuk en ben ik liever niet. Kinderen vind ik leuk om mee te spelen. Tijdens het spelen laat ik wel eens per ongeluk voelen hoe scherp mijn tanden zijn. Niet om iemand pijn te doen of omdat ik boos ben. Het komt omdat ik een blij ei ben en ga stuiteren als er met mij gespeeld word. Heeft u voldoende tijd voor en geduld met mij?

Denkt u dat u mij kunt bieden wat ik nodig heb? Stuur mijn verzorgers dan een mail waarin u vertelt wat u mij kunt bieden. Mijn verzorgers gaan dan kijken wie het beste bij mij past.

Ik ben natuurlijk super knap en lief enz enz dus ik denk dat er veel mensen gaan reageren. Mijn verzorgers hebben gezegd dat ik ook moet vertellen dat reageren op mij niet meteen betekend dat je het dan wordt. Ik ga samen met hun alle mailtjes door spitten en heb zelf gelukkig ook nog een beetje inbreng. Geef ons hier voor een beetje tijd.

Omdat ze zeker willen weten dat mensen niet gaan “funshoppen” mag ik niet meteen met u mee. Iets met niet over één nacht ijs gaan? Terwijl het lente is, snapt u het?

Hopelijk zijn wij elkaar snel.

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
mannelijk
Koppel
Nee
Leeftijd
Jonger dan 1 jaar
Ras
Kruising
Kan bij andere honden
Ja
Kan bij katten
onbekend
Kan bij kinderen
Ja
Gecastreerd / gesteriliseerd
Nee
Speciale zorg
Nee
Kan alleen thuis blijven
wel te leren
Kan mee in de auto
ja
Gedrag aan de lijn
enthousiast
Kent de basiscommando's
ja
Zindelijk
redelijk
Waaksheid
Ja
Schofthoogte
klein
Vachtverzorging
regelmatig borstelen
Kan loslopen
Nee
Langzittend
Nee
In asiel sinds
22/03/2021
Dossiernummer
10108
074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook Instagram Linkedin Vriendenmuur
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Dinsdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Woensdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Donderdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Vrijdag:
Vandaag open om 13:00 uur
Geopend, sluit om 16:00 uur
Gesloten
Zaterdag:
Vandaag open om 10:00 uur
Geopend, sluit om 12:00 uur
Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten