Ik heb een baas

Zazou

RasKonijn
Geslachtvrouwelijk
LeeftijdJonger dan 1 jaar

Over mij

Omschrijving

Wij zijn Pepper en Zazou. Wij zijn een heel leuk, lief, actief en ondeugend konijnenkoppeltje. Wij zijn gevonden in een weiland toen we nog maar 2,5 week oud waren en onze moeder was weg. Toen zijn we snel naar een pleeggezin gebracht, bij een mevrouw die ons melk kon geven uit een flesje, want uit een bakje drinken konden we nog niet. Daar moesten we erg aan wennen, want dat was anders dan de lekkere melk die onze moeder ons gaf. Maar die pleegmevrouw deed erg haar best voor ons en toen zijn we maar braaf gaan drinken uit haar flesjes.

Ik ben Zazou, een jongedame die heel nieuwsgierig is en meteen ga kijken als er iets nieuws te ontdekken valt. Wel kan ik snel schrikken als er dan een geluidje komt of als er ineens iemand zomaar beweegt, dan ren ik hard weg.

En ik ben Pepper, een mannetje en volg Zazou altijd maar pas na een tijdje, ik laat haar eerst kijken of het leuk is en dan kom ik er wel aan!

En nu zijn we oud genoeg om uit huis te gaan! Wij willen graag samen een nieuw baasje krijgen, want wij zijn nooit van elkaar gescheiden geweest. Behalve toen Pepper naar de dokter moest omdat hij gecastreerd werd, toen werden we even uit elkaar gehaald en dat was helemaal niet leuk! Wij doen namelijk alles samen, eten, slapen, rennen en lekker dingen slopen. Wij liggen heel vaak tegen elkaar aan te slapen.

Onze voorkeur gaat uit naar een huisje buiten, want binnen vervelen we ons heel snel. Wij willen graag rennen, springen en lekker buiten zijn. Wij kunnen wel hoog springen, dus als u onze ren niet heel veilig maakt kunnen wij wel snel ontsnappen.

De pleegmevrouw pakte ons elke dag op, ze zei dat we daaraan moesten wennen. Maar dat oppakken gaan we nooit leuk vinden hoor! In de opvang laten wij ons nog niet aaien en vinden wij alle vreemde mensen erg spannend. Daarom zoeken wij baasjes die geduld hebben om ons te laten wennen en de eerste tijd niet al te hoge verwachtingen van ons hebben. We zijn daarom ook niet geschikt voor kinderen!

Wie heeft er een mooie plek voor ons waar wij mogen gaan wonen?

Heb je interesse in mij?

Neem dan contact op met ons asiel!

Mijn kenmerken

Geslacht
vrouwelijk
Koppel
Ja
Leeftijd
Jonger dan 1 jaar
Ras
Konijn
Kan bij honden
Nee
Kan bij andere katten
Nee
Kan bij kinderen
Nee
Gecastreerd / gesteriliseerd
Nee
Speciale zorg
Nee
Langzittend
Nee
In asiel sinds
10/10/2019
Dossiernummer
8937

Soortgelijke dieren

074 - 25 040 46 info@dierenopvanghengelo.nl Steun ons Facebook
Toon filters
Toon resultaten
Steun ons
Maandag:
Vandaag Gesloten
Dinsdag:
Vandaag Gesloten
Woensdag:
Vandaag Gesloten
Donderdag:
Vandaag Gesloten
Vrijdag:
Vandaag Gesloten
Zaterdag:
Vandaag Gesloten
Zondag:
Vandaag Gesloten